Ølteltsmøbler

Bord- og bænkesæt sørger for bayersk ølstemning i haven

Et bord- og bænkesæt står for hyggeligt samvær over en omgang solide, bayerske lækkerier og naturligvis et godt glas øl. De hyggelige bord- og bænkesæt har for længst vovet sig ud af de bayerske øltelte og ølhaver og ses nu også oftere og oftere i Danmark. De bliver først og fremmest stillet op som ekstra møblement til fester i haven eller i gildesalen, som de passer rigtig godt til. Selv på camping bliver de praktiske træmøbler ofte brugt, og så er de lette at klappe sammen og opbevare.

Et bord- og bænkesæts karakteristika

De sammenklappelige bord- og bænkesæt i træ består som regel af et bredt ølbord og to lidt smallere ølbænke. De enkelte deles mål er standardiseret, så både borde og bænke er nemme at stable. Ølbænkene måler ca. 220 x 25 centimeter og er 47,5 centimeter høje. Der kan sidde fire til fem personer ved dem. Nogle gange kan man også finde ølbænke med ryglæn.

Passende pynt til bord- og bænkesættet

Bord- og bænkesæt skal ikke absolut være sådan nogle rustikke, nøgne bænke og borde. Med meget få elementer kan du trylle dit bord- og bænkesæt om til et elegant møbel, der ligefrem kan bruges til et bryllup. For at gøre siddekomforten bedre og få det hele til at se bedre ud kan du trække nogle flotte stolebetræk ned over ølbænkene, som du oftest kan finde i sådan nogle praktiske sæt. Vælg en dug, der passer til og pynt ølbordene med blomstervaser og stofservietter. Dine gæster vil blive vildt begejstret.

Korrekt pleje og vedligeholdelse af dit bord- og bænkesæt

Da træ ikke er vejrbestandigt, skal du lakere dit bord- og bænkesæt regelmæssigt. Når du ikke bruger det, råder vi dig til at klappe det sammen og opbevare det et tørt sted.