Ønskeliste

Hoveddør

Filter
Farvegruppe
 1. beigeblåbrunfarvetgennemsigtiggrågrøngulguldhvidlillalyserødorangerødsortsølv
Materiale
Bredde
 1. 120 cm
 2. 150 cm
 3. 190 cm
 4. 200 cm
 5. 27 cm
 6. 300 cm
 7. 37 cm
 8. 47 cm
 9. 57 cm
 10. 75 cm
 11. 90 cm

Mere tryghed i mørket: Belysning ved entrédøren

For at gøre det lettere at låse entrédøren op og at finde ringetrykket i mørke, skal der være en god belysning ved din entrédør. Du har flere muligheder: Med et indgangslys med bevægelsessensor tænder lyset automatisk, når du betræder registreringsområdet. LED-pærer scorer højt på grund af lavt energiforbrug og lang levetid.

Lamper til entrédøren fås i forskellige varianter, fx praktiske væg- eller loftslamper. Herudover findes der stilfulde sokkellamper og lamper, der er integreret i gulvet. Du har valget mellem klassiske tidsløse lamper, romantiske indgangslamper i landstil og moderne spots. Og der blev lys!

© TecTake   |   Alle priser er inklusiv moms og fragt

Forsendelsesinformationer:

Vi sender gratis til hele Danmark.

NB I øjeblikket har vi desværre kun gratis fragt i Danmark. Det betyder, at levering til Færøerne, Grønland eller internationalt i øjeblikket koster ekstra.

Levering

Efter at have modtaget din fulde betaling, vil ordren blive behandlet, og ordren afsendes. Så snart din ordre er blevet afsendt, vil du modtage en forsendelsesbekræftelsesemail fra os. Denne email indeholder flere oplysninger om, hvordan du kan Track&Trace din ordre. Leveringen vil normalt ske indenfor 3 - 5 arbejdsdage. Ved afsendelse af flere pakker, kan det af logistiske årsager ske, at ikke alle dine pakker leveres samtidigt.

Vi sender din vare samme dag som du bestiller den, hvis:

- vi modtager din betaling inden kl. 12:00 (Mandag til Fredag med undtagelse af helligdage).
- du betaler med en ”straks” betalingsmetode (PayPal, Dankort/kreditkort) eller ved efterkrav.
- varen er på lager.