Badebassin

Sort by
Pris
Kategorier
Farve
Material

Et badebassin sikrer afkøling og sjov på de varme sommerdage

At tage i de overfyldte friluftsbade eller at køre langt for at komme til stranden om sommeren - det hører fortiden til. Det altså, hvis du anskaffer dig din helt egne private pool, som tilmed er nem og hurtig at sætte op, således at I kan komme lige til det sjove! Et badebassin er simpel sjov for ungerne og en dejlig måde at køle ned på på de varmeste sommerdage. Og så behøver I ikke længere at forlade haven for at få lidt ekstra feriestemning. Swimmingpools af høj kvalitet til haven består af robuste sider, et kvalitetsfiltersystem med pumpe og et simpelt afløb. Således får I bedst mulig brug af vand og pool.

Hvordan holdes dit badebassin rent?

Rengøring af din nye dit badebassin behøver ikke at være en sur tjans. Ydervæggene på bassinet kan rengøres med bløde børster eller svampe og et passende rengøringsmiddel for ikke at ødelægge folien. Og så kan man jo passende lege vandkamp samtidig.

Vores tip: Et svømmebassin skal altid sættes op på et lige stykke jord og samtidig stå lige. På den måde undgår du, at vandet trykker mod én af ydersiderne og løber ud.