Ønskeliste

Grill

Filter
Farvegruppe
  1. beigeblåbrunfarvetgennemsigtiggrågrøngulguldhvidlillalyserødorangerødsortsølv
Materiale

At grille er og bliver folkesport nr. 1 i Danmark

En saftig steak, en sprød grillpølse eller et grøntsagsspyd: Alle kan få deres yndlingsret, når der grilles - så er det jo ikke så underligt, at det er så populært at grille! Vi kan tilbyde dig et stort udvalg af robuste grill, heriblandt kulgrill, kuglegrill, røgeovne og røgetønder til din hyggelige grillaften. Hva' så - er du allerede sulten? Til de utålmodige typer findes der grillstartere, der hurtigere får briketterne til at gløde.

Vaskeægte grillmestre har selvfølgelig også brug for de passende accessoires til deres grill: Vores grillbestiksæt i flere dele indeholder grilltænger, kødnåle, majskolbeholdere og meget mere. Og med en burgerpresser kan du lave den perfekte hamburger, lige som man får dem på amerikanske dinere. Vi ønsker dig afslappende timer i haven eller på altanen - og naturligvis velbekomme.

© TecTake   |   Alle priser er inklusiv moms og fragt

Forsendelsesinformationer:

Vi sender gratis til hele Danmark.

NB I øjeblikket har vi desværre kun gratis fragt i Danmark. Det betyder, at levering til Færøerne, Grønland eller internationalt i øjeblikket koster ekstra.

Levering

Efter at have modtaget din fulde betaling, vil ordren blive behandlet, og ordren afsendes. Så snart din ordre er blevet afsendt, vil du modtage en forsendelsesbekræftelsesemail fra os. Denne email indeholder flere oplysninger om, hvordan du kan Track&Trace din ordre. Leveringen vil normalt ske indenfor 3 - 5 arbejdsdage. Ved afsendelse af flere pakker, kan det af logistiske årsager ske, at ikke alle dine pakker leveres samtidigt.

Vi sender din vare samme dag som du bestiller den, hvis:

- vi modtager din betaling inden kl. 12:00 (Mandag til Fredag med undtagelse af helligdage).
- du betaler med en ”straks” betalingsmetode (PayPal, Dankort/kreditkort) eller ved efterkrav.
- varen er på lager.