Ønskeliste

Cykeltilbehør

Filter
Farvegruppe
  1. beigeblåbrunfarvetgennemsigtiggrågrøngulguldhvidlillalyserødorangerødsortsølv
Materiale
Mål

Det vigtigste cykeludstyr til cykelryttere

Hvis man cykler rigtig meget, så ved man, at det først bliver en fornøjelse at cykle, når man har det rigtige cykeludstyr. Du kan nemt og sikkert putte dine indkøb og arbejdspapirer ned i rummelige cykeltasker og takket være en praktisk rammetaske har du altid din smartphone lige ved hånden.

Et støtteben beskytter din cykel mod at vælte, og en cykellås beskytter den mod folk med lange fingre. Og hvis nu kæden skulle falde af på et tidspunkt, eller du punkterer, så er det vigtigt at have det rigtige værktøj lige ved hånden. Til de passionerede handymen findes der monteringsstativer med værktøjsbakke, som gør det nemmere og mere behageligt at skrue løs på cyklen. Med dette cykeludstyr er der ikke mere noget, der står i vejen for en hyggelig cykeludflugt eller en af de mere krævende cykelture.

© TecTake   |   Alle priser er inklusiv moms og fragt

Forsendelsesinformationer:

Vi sender gratis til hele Danmark.

NB I øjeblikket har vi desværre kun gratis fragt i Danmark. Det betyder, at levering til Færøerne, Grønland eller internationalt i øjeblikket koster ekstra.

Levering

Efter at have modtaget din fulde betaling, vil ordren blive behandlet, og ordren afsendes. Så snart din ordre er blevet afsendt, vil du modtage en forsendelsesbekræftelsesemail fra os. Denne email indeholder flere oplysninger om, hvordan du kan Track&Trace din ordre. Leveringen vil normalt ske indenfor 3 - 5 arbejdsdage. Ved afsendelse af flere pakker, kan det af logistiske årsager ske, at ikke alle dine pakker leveres samtidigt.

Vi sender din vare samme dag som du bestiller den, hvis:

- vi modtager din betaling inden kl. 12:00 (Mandag til Fredag med undtagelse af helligdage).
- du betaler med en ”straks” betalingsmetode (PayPal, Dankort/kreditkort) eller ved efterkrav.
- varen er på lager.