Havebænke

Sort by
Pris
Kategorier
Farve
Material
 1. 919 kr
  UVP 1.120 kr.
  (88)
 2. 459 kr
  UVP 670 kr.
  (86)
 3. 459 kr
  UVP 670 kr.
  (74)
 4. 929 kr
  UVP 1.120 kr.
  (85)
 5. 1.059 kr
  UVP 1.230 kr.
  (84)
 6. 459 kr
  UVP 670 kr.
  (73)
 7. 769 kr
  UVP 1.120 kr.
  (89)
 8. 1.059 kr
  UVP 1.865 kr.
  (96)

Havebænken - din hyggeplads i det grønne

En havebænk er den perfekte siddeplads udenfor: Du kan fx placere den på terrassen eller under et træ i skyggen, hvorfra du kan nyde en masse afslappende timer i dit personlige paradis. Lyt til fuglekvidder og indånd den friske duft af blomstrende rosenbuske! Vores tip: I kombination med et passende bord og stole kan du skabe et hyggeligt bord- og stolearrangement for venner og familie, der indbyder til masser af kaffesludder og søndagsbrunch.

Populære materialer til parkbænke

Træbænke begejstrer på grund af deres naturlige udseende. De bliver fremstillet af vejrbestandige træsorter som teak eller eukalyptus og falder godt ind i grønne oaser. Smedejernsbænke virker især legende og er hertil også vinterfaste og nemme at gøre rene. I asiatiske haver bruges først og fremmest bænke i naturlig bambus eller rattan, som skaber et eksotisk touch i haven. OBS: Disse havebænke er i modsætning til modeller i kunstigt polyrattan ikke vejrbestandige! En havebænk i kunststof er praktisk, billig og stabelbar, men har dog ikke så lang levetid som modeller i kvalitetstræ eller støbejern.

Den ideelle plads til din havebænk

Stil aldrig din havebænk direkte på en græsplæne, da fugt kan føre til skader på bænkens ben. Læg derfor fliser ud, så du undgår direkte kontakt mellem træet og jorden. Din havebænk bør heller ikke stå under modne frugttræer, da de nedfaldne frugter kan lave pletter, som er meget svære at fjerne. Vigtigt: Hvis du stiller din bænk på et solrigt sted, kan materialet falme med tiden. Modeller i jern bliver meget varme, så I skal helt sikkert lægge en polstret hynde på bænken, før I sætter jer.