Ønskeliste

Savbukke

Filter
Farvegruppe
  1. beigeblåbrunfarvetgennemsigtiggrågrøngulguldhvidlillalyserødorangerødsortsølv
Materiale

Stabile savbukke: At save brænde på en sikker måde

En savbuk hjælper dig med at få savet brænde til pejsen eller brændeovnen i den rigtige længde og på en sikker måde med en kædesav. Der findes forskellige savbukke i metal og træ. Savbukke i metal har en x-formet eller u-formet opbygning med en fortanding, som giver et bedre greb. Desuden kan savbukken nemt og hurtigt klappes sammen og uden at fylde særligt meget.

Det betaler sig at investere i kvalitet - især hvis du bruger flere rummeter brænde om året. Vores tip: Når du skal vælge din savbuk, skal du være opmærksom på, om den har en robust konstruktion og et sikkert stativ.

© TecTake   |   Alle priser er inklusiv moms og fragt

Forsendelsesinformationer:

Vi sender gratis til hele Danmark.

NB I øjeblikket har vi desværre kun gratis fragt i Danmark. Det betyder, at levering til Færøerne, Grønland eller internationalt i øjeblikket koster ekstra.

Levering

Efter at have modtaget din fulde betaling, vil ordren blive behandlet, og ordren afsendes. Så snart din ordre er blevet afsendt, vil du modtage en forsendelsesbekræftelsesemail fra os. Denne email indeholder flere oplysninger om, hvordan du kan Track&Trace din ordre. Leveringen vil normalt ske indenfor 3 - 5 arbejdsdage. Ved afsendelse af flere pakker, kan det af logistiske årsager ske, at ikke alle dine pakker leveres samtidigt.

Vi sender din vare samme dag som du bestiller den, hvis:

- vi modtager din betaling inden kl. 12:00 (Mandag til Fredag med undtagelse af helligdage).
- du betaler med en ”straks” betalingsmetode (PayPal, Dankort/kreditkort) eller ved efterkrav.
- varen er på lager.