Chefstol

Sort by
Pris
Kategorier
Farve
Material
 1. 779 kr
  UVP 1.120 kr.
  (87)
 2. 949 kr
  UVP 1.120 kr.
  (85)
 3. 829 kr
  UVP 1.285 kr.
  (87)
 4. 799 kr
  UVP 1.345 kr.
  (92)

Chefstolen - den repræsentative siddeplads til dit kontor

En chefstol er meget mere end en almindelig kontorstol: Den er elegant, behagelig, og så er den betrukket med læder eller kunstlæder i meget høj kvalitet. For det meste har direktørstole en blød polstring og er holdt i de tidløse farver sort eller brun. Ud over direktørens kontor og de store konferencerum møder man oftere og oftere disse siddemøbler i hjemmekontoret. Hvis man selv kan vælge sin kontorstol, vælger man naturligvis en særligt behagelig model af chefstolen.

Sådan tilpasser du chefstolen til din kropsstørrelse

Lange arbejdsdage ved skrivebordet er ikke kun hverdag for folk i lederstillinger. For at forebygge ryg- skulder- og nakkesmerter skal du vælge en ergonomisk korrekt direktørstol. Den kan nemlig indstilles efter din individuelle kropsbygning: Sædehøjden skal indstilles således, at låret danner en let nedadgående linje ned til knæet. Og du har valgt den rigtige sædedybde, når du kan få tre eller fire fingre ind mellem din knæhase og forkanten på sædet. Du skal også indstille ryglænet med den fremadbøjede lændestøtte, nakkestøtten og armlænene således, at de lever op til dine personlige behov.

Hvordan genkender du en direktørstol i god kvalitet?

Kontorstolens bevægelsesmekanik skal kunne tilpasses din kropsvægt og kunne lave flydende bevægelser mellem de enkelte siddestillinger. Betrækket skal være robust og let at gøre rent, så du kan få glæde af chefstolen i lang tid. Forkanten på stolesædet må ikke være for hård, så der ikke kommer for meget pres på indersiden af knæet, når du sidder. Samtidig må polstringen heller ikke være for blød. Et ekstra tip: Når du skal udvælge dig en direktørstol, skal du både tage hensyn til højden på dit skrivebord og din foretrukne siddestilling.