Havemøbler

Sort by
Pris
Kategorier
Farve
Material
 1. 1.639 kr
  UVP 1.865 kr.
  (78)
 2. 999 kr
  UVP 1.225 kr.
  (86)
 3. 1.379 kr
  UVP 1.490 kr.
  (65)
 4. 399 kr
  UVP 930 kr.
  (91)
 5. 959 kr
  UVP 2.240 kr.
  (95)
 6. 699 kr
  UVP 1.490 kr.
  (92)
 7. 399 kr
  UVP 745 kr.
  (92)
 8. 369 kr
  UVP 595 kr.
  (87)

De flotteste havemøbler til din grønne oase

Moderne havemøbler gør din terrasse til en hyggelig udendørsstue: De enkelte dele er fremstillet i kvalitetsmaterialer som polyrattan, træ og aluminium og byder ikke kun på masser af siddekomfort på grund af de farveglade, udendørsegnede hynder, men overbeviser også med sit fine design. I vores online-butik finder du fx havebænke, havestole, træbænke, klapmøbelsæt og strandkurve til at indrette din have med. Desuden tilbyder vi også hyggelige hængekøjer og smarte havepavilloner.

Sådan finder du de perfekte havemøbler

Havemøbler bør være robuste og stabile og desuden være tilpasset skiftende vejrbetingelser som regn, vind og stærk solindstråling. Før du vælger nye havestole eller -borde, bør du måle den plads op på din terrasse eller altan, som du har til rådighed. Selvfølgelig spiller din personlige smag også en stor rolle: Er du mest til det romantiske og legende eller det moderne og simple? Skal de nye havemøbler være et supplement til nogle møbler, du allerede har? Vores tip: Sammenklappelige havemøbler er særdeles praktiske, da de uden problemer kan stables om vinteren og opbevares i garagen eller i kælderen. Alternativt kan du dække dine havemøbler af med en presenning i den kolde sæson.

Korrekt rengøring af havemøbler

Regelmæssig pleje af dine havemøbler beskytter dine havestole, bænke, m.fl. mod miljømæssige påvirkninger og du får glæde af dem i længere tid. Grov snavs kan du bedst fjerne med en håndkost og efterfølgende kan du komme de hårdnakkede pletter til livs med lidt sæbevand. Liggestole og lænestole i modstandsdygtig polyrattan kan du bare sprøjte over med haveslangen.