Konditionstræning

Sort by
Pris
Kategorier
Farve
Material
 1. 1.299 kr
  UVP 1.495 kr.
  (77)
 2. 1.409 kr
  UVP 1.715 kr.
  (70)
 3. 1.699 kr
  UVP 2.760 kr.
  (81)

Udstyr til konditionstræning: fra crosstrainer til Indoor-Cycling Bike

Et sundt sind i et sundt legeme. Selv de gamle romere vidste det, og emnet er kun blevet endnu mere aktuelt i dag set i lyset af manglen på fysisk aktivitet og overvægt hos befolkningen. Derfor er det ikke overraskende, at fitnessbølgen er på sit højeste, og flere og flere investerer i en motionscykel for at få en sund krop. Ligegyldigt om du er en sundhedsbevidst nybegynder eller en ambitiøs atlet, har vi hos tectake alt hvad du har brug for. For eksempel motionscykel, crosstrainer, romaskine eller arm- og bentræner.

Regelmæssig konditionstræning styrker det kardiovaskulære system, musklerne og forbedrer tilmed den mentale ydeevne. Derudover er konditionscyklen en god måde til at skubbe et vægttab i den rigtige retning. Hvor effektiv en træningsmaskine er, afhænger af de aktiverede muskler. Jo flere store muskler der aktiveres, jo mere effektiv bliver træningen.

Træning på Indoor-Cycling- eller motionscykel er også et ideelt alternativ til en hurtig og frisk træning i de sene timer eller ved dårlige vejrforhold. Mens begyndere ikke går galt med en kondicykel, bruger ambitiøse cyklister en Indoor-Cycling Bike for at forbedre deres form. De udskiftelige pedaler med tåclips og mange justeringsmuligheder gør en Indoor-Cycling Bike til det ideelle alternativ til udendørs træning.

Selv dem, der har ikke har så meget plads til en kondicykel eller en 2in1 crosstrainer, behøver ikke undvære muligheden for at kunne træne derhjemme. Både en fleksibel pedaltræner og en sammenklappelig motionscykel kan stilles væk efter træning for at spare plads.