Telte

Sort by
Pris
Kategorier
Farve
Material

Telt - dit transportable hjem i den fri natur

Camping er en populær og familievenlig ferieform, hvor den direkte oplevelse af naturen er i centrum. Det er ikke kun børn, der synes, det er sjovt at overnatte i telt i det fri, at kigge på stjerner og at tælle ildfluer. I vores online-butik finder du et stort udvalg af kvalitetsfamilietelte og pop up-telte - vi hjælper dig gerne, hvis du vil gøre et køb.

Sådan finder du det rigtige campingtelt

Pladsen er en vigtig del af dine overvejelser, når du skal købe et telt: Hvor mange personer skal der kunne sove i teltet? Skal bagagen opbevares i teltet? Også selve vægten på teltet er afgørende: Hvis man er ude at trekke til fods eller på cykel, så har man brug for en meget let model. Teltets vægt afhænger af materialet: Nylon er lettere end polyester, og aluminiumsstænger vejer mindre end stænger i glasfiber. Et telt skal naturligvis være vejrbestandigt, men hvis man er på tur i kolde, regnfulde områder, har man brug for et betydeligt mere modstandsdygtigt telt, end hvis man er på ferie ved Middelhavet. Vandsøjletrykket er det udslagsgivende for, hvor vandtæt et telt er: Tallet angiver den mængde vand, teltdugen kan modstå, før de første dråber trænger ind.

Teltopsætning for nye campister

Slå dit telt op på en så lige og tør grund som muligt. Indgangen bør være på den side, der vender væk fra vinden. Teltet sættes fast med pløkker, og barduner holder teltet på jorden selv i kraftig vind. En konstruktion med tynde stænger flettes ind i stoffet for at holde presenningen stram. Lyder det kompliceret? Så anbefaler vi dig et praktisk pop up-telt, der stort set slår sig selv op. Husk: Et liggeunderlag og en sovepose giver en behagelig nattero selv ved koldere temperaturer.

Alt inden for hobbyartikler

"De mennesker, der har en hobby, gør deres fritid til en glad tid", sagde engang en tysk journalist ved navn Klaus Klages. Udnyt derfor din tid efter fyraften til at lave ting, du virkelig synes er sjovt. I vores online-butik finder du alt det, du har brug for af hobbyartikler til din personlige hobby: Vi kan fx tilbyde studielamper og professionelle baggrundssystemer til passionerede fotografer, mens fiskere nok mere vil gå på opdagelse i vores sortiment af robuste waders.

Kan du bedst lide at skrue lidt på din cykel i din "glade tid"? Hos os finder du alt det, du har brug for - fx værktøjssæt i flere dele, monteringsstativer og cykelstativer. Vi kan også tilbyde praktiske cykeltasker og rammetasker til din cykeltur. Som sagt: ”alt inden for hobbyartikler”.