Ønskeliste

Telte

Filter
Farvegruppe
  1. beigeblåbrunfarvetgennemsigtiggrågrøngulguldhvidlillalyserødorangerødsortsølv
Materiale

Telt - dit transportable hjem i den fri natur

Camping er en populær og familievenlig ferieform, hvor den direkte oplevelse af naturen er i centrum. Det er ikke kun børn, der synes, det er sjovt at overnatte i telt i det fri, at kigge på stjerner og at tælle ildfluer. I vores online-butik finder du et stort udvalg af kvalitetsfamilietelte og pop up-telte - vi hjælper dig gerne, hvis du vil gøre et køb.

Sådan finder du det rigtige campingtelt

Pladsen er en vigtig del af dine overvejelser, når du skal købe et telt: Hvor mange personer skal der kunne sove i teltet? Skal bagagen opbevares i teltet? Også selve vægten på teltet er afgørende: Hvis man er ude at trekke til fods eller på cykel, så har man brug for en meget let model. Teltets vægt afhænger af materialet: Nylon er lettere end polyester, og aluminiumsstænger vejer mindre end stænger i glasfiber. Et telt skal naturligvis være vejrbestandigt, men hvis man er på tur i kolde, regnfulde områder, har man brug for et betydeligt mere modstandsdygtigt telt, end hvis man er på ferie ved Middelhavet. Vandsøjletrykket er det udslagsgivende for, hvor vandtæt et telt er: Tallet angiver den mængde vand, teltdugen kan modstå, før de første dråber trænger ind.

Teltopsætning for nye campister

Slå dit telt op på en så lige og tør grund som muligt. Indgangen bør være på den side, der vender væk fra vinden. Teltet sættes fast med pløkker, og barduner holder teltet på jorden selv i kraftig vind. En konstruktion med tynde stænger flettes ind i stoffet for at holde presenningen stram. Lyder det kompliceret? Så anbefaler vi dig et praktisk pop up-telt, der stort set slår sig selv op. Husk: Et liggeunderlag og en sovepose giver en behagelig nattero selv ved koldere temperaturer.

© TecTake   |   Alle priser er inklusiv moms og fragt

Forsendelsesinformationer:

Vi sender gratis til hele Danmark.

NB I øjeblikket har vi desværre kun gratis fragt i Danmark. Det betyder, at levering til Færøerne, Grønland eller internationalt i øjeblikket koster ekstra.

Levering

Efter at have modtaget din fulde betaling, vil ordren blive behandlet, og ordren afsendes. Så snart din ordre er blevet afsendt, vil du modtage en forsendelsesbekræftelsesemail fra os. Denne email indeholder flere oplysninger om, hvordan du kan Track&Trace din ordre. Leveringen vil normalt ske indenfor 3 - 5 arbejdsdage. Ved afsendelse af flere pakker, kan det af logistiske årsager ske, at ikke alle dine pakker leveres samtidigt.

Vi sender din vare samme dag som du bestiller den, hvis:

- vi modtager din betaling inden kl. 12:00 (Mandag til Fredag med undtagelse af helligdage).
- du betaler med en ”straks” betalingsmetode (PayPal, Dankort/kreditkort) eller ved efterkrav.
- varen er på lager.