Gulvafløb

Sort by
Pris
Kategorier
Farve
Material

Elegante gulvafløb til åbne brusekabiner

Brusekabiner i gulvniveau er på mode - og det er de ikke kun hos ældre mennesker eller fysisk udfordrede mennesker, som har svært ved komme ned i et badekar. Også yngre mennesker vælger helt bevidst oftere og oftere en åben brusekabine, fordi de ganske enkelt ser mere stilfulde ud end en almindelig brusekabine.

Lad dit gulvafløb være et designmæssigt højdepunkt på dit badeværelse

I en brusekabine i gulvniveau forsvinder vandet ikke ned i et rundt afløb, men derimod ned i en smal afløbsrende. Den grundlæggende forudsætning for at have det er naturligvis, at der er et lille fald ned mod gulvafløbet. Et gulvafløb består altid af en afløbsskål, en vandlås, en tætning og en afdækning. Der findes aflange bruserender samt vinkelformede bruseelementer, der kan monteres i et hjørne. Begge varianter kan dækkes med en designrist eller smarte fliser. En tiltalende afdækning af bruserenden gør din brusekabine til et ægte designmæssigt højdepunkt på dit badeværelse.

Fordele ved en brusekabine i gulvniveau med et gulvafløb

Hvis du vælger at få lavet en åben brusekabine med gulvafløb, så er du ikke bundet af en lukket kabine og kan helt selv forme størrelsen på din brusekabine. Takket være den indbyggede teknik løber badevandet uden problemer ud, så du ikke skal bekymre dig om, at dit badeværelse bliver oversvømmet. Hvis man bygger et nyt hus eller laver en gennemgående renovering af sit badeværelse, skal man også overveje at få lavet en brusekabine i gulvniveau med bruserende af en anden grund: Når du fravælger et badekar, får du en åben brusekabine, som du ikke vil få problemer med at bruge, også selvom du bliver ældre. Hvis du laver din brusekabine i gulvniveau med lidt ekstra store armbevægelser, kan du sågar også stille en skammel under din bruser, så du kan sidde behageligt ned og bade.