Ønskeliste Ønskeliste
Menu Menu

Massage

Filter
Farvegruppe
 1. beigeblåbrunfarvetgennemsigtiggrågrøngulguldhvidlillalyserødorangerødsortsølv
Materiale
Zoner
 1. 4
 2. 3
 3. 2
 • Massagebriks oval med 5cm polstring + ruller
  fra 975,00 dkk
  FRI FRAGT

  leveringstid: 1-3 arbejdsdage

  (4)
 • Massagebriks i aluminium med 2 zoner, polstring + taske
  -3%

  925,00 dkk
  fra 895,00 dkk
  FRI FRAGT

  leveringstid: 1-3 arbejdsdage

  (3)
 • Sæt med knæpuder
  fra 445,00 dkk
  FRI FRAGT

  leveringstid: 1-3 arbejdsdage

  (2)
 • Pigmåtte til akupressur
  fra 295,00 dkk
  FRI FRAGT

  leveringstid: 1-3 arbejdsdage

Massage er lig med wellness: Behagelig afslapning og blid healing

Massage hører til en af menneskehedens ældste helbredelsesmetoder: Ved at massere, røre og banke målrettet løsnes musklerne og smerter lindres. Vi kan efterhånden vælge imellem utallige massagearter, når vi vil forkæles med wellness, fx klassisk svensk massage, Thai-massage, Shiatsu-massage og Ayurveda-massage. Aromatiske olier, peeling og blid baggrundsmusik gør massagen endnu mere behagelig og hjælper ikke blot med at få kroppen men også sjælen til at slappe af.

Hvad du har brug for til dit massagestudio

Ønsker du at indrette et massagehjørne inden for dine egne fire vægge for selv at kunne nyde en massage lidt oftere og forkæle dig selv med wellness derhjemme? Eller arbejder du som fysioterapeut og har brug for det passende udstyr til dit studio? I vores online-butik finder du alt det, du har brug for til at kunne give eller få lidt behagelig massage. Hjertet i ethvert massagestudio er naturligvis massagebriksen: Den er stabil, blødt polstret og er let at gøre ren takket være det olie- og vandfaste betræk. Derudover kan vi også tilbyde dig det helt rigtige tilbehør som skamler, yogaruller og nakkestøtter til at tage af og på. Vores tip: Hvis du ønsker at besøge dine klienter hjemme hos dem selv, så skal du vælge en fleksibel massagebriks, som på nul komma fem kan klappes op og klappes sammen igen. Og den kan transporteres i en praktisk taske, der følger med.

Massageruller og massagemadrasser indbyder til at slappe af

Lader din partner sig kun meget modvilligt overtales til at give massage, og er din terapeut endnu en gang fuldt booket i flere uger? Det er ikke noget problem, for du kan også nyde fordelene ved en blød massage uden hjælp fra et andet menneske: En infrarød massagerulle og en massagemadras giver kredsløbsforstærkende varme og løsner musklerne ved hjælp af de indbyggede massagemotorer, der kan styres individuelt med en fjernbetjening. Aldrig har en skøn omgang wellness været nemmere.

© TecTake   |   Alle priser er inklusiv moms og fragt

Forsendelsesinformationer:Vi afsender din ordre samme dag, som du bestiller den, hvis: