Trækvogne

Sort by
Pris
Kategorier
Farve
Material
 1. 659 kr
  UVP 1.045 kr.
  (92)
 2. 929 kr
  UVP 1.490 kr.
  (78)
 3. 549 kr
  UVP 745 kr.
  (90)
 4. 849 kr
  UVP 1.195 kr.
  (74)
 5. 929 kr
  UVP 1.415 kr.
  (83)
 6. 769 kr
  UVP 1.120 kr.
  (89)
 7. 1.379 kr
  UVP 1.790 kr.
  (96)

Hvilken trækvogn er den rigtige?

Hvis du overvejer at anskaffe dig en trækvogn, er det vigtigt, at du gør op med dig selv på forhånd, hvad den skal bruges til. Spørgsmålet er, om du vil transportere ting, eller om trækvognen skal fungere som erstatning for en klapvogn. I det følgende kan du finde nyttige tips, der kan hjælpe dig til at vælge den rigtige trækvogn.

Den ideelle trækvogn til hele familien.

Afhængig af jeres preference og formålet med trækvognen, kan trækvognen fås i forskellige materialer. Ubehandlet træ er et upraktisk materiale til en trækvogn, fordi det let splintrer, og dine børn kan komme til skade. En model af nylon eller lakeret træ er bedre egnet. Hvis du er fast besluttet på at købe en vogn af ubehandlet træ, er det anbefalelsesværdigt at lakere den før brug. Lakken skal være fri for skadelige stoffer, så dine børn ikke optager nogen giftstoffer gennem huden. Yderligere skal man tage med i betragtning, at vognen fylder meget. Vælg derfor en pladsbesparende trækvogn, som du let kan transportere i bilen eller tage med på ferie. Den foldbare trækvogn er en pladsbesparende model.

Trækvognen som transportvogn

Hvis du gerne vil transportere tunge genstande som haveredskaber, drikkevarer eller små møbler, er det den maksimale belastning, der er afgørende for dit valg. Især med hensyn til last er der meget stor forskel på de enkelte modeller på trækvognsmarkedet. Trækvognen af træ har, mest på grund af den robuste konstruktion, en højere maksimal belastning end en foldbar trækvogn af aluminium. Her skal man også tænke på, at sådan et "pakæsel" bør have brede dæk, for jo bredere dækkene er, desto mere ukompliceret bliver transporten på ujævn vej.

En trækvogn med designerlook

I de senere år er der sket meget på trækvognsmarkedet. Ud over de klassiske modeller er der nu også et bredt spektrum af varianter i kulørte farver og kreative designs og i forskellige former til forskellige formål; for eksempel transport af henholdsvis ting og børn. Desuden er en foldbar trækvogn simpelthen bare trendy. Særligt trækvognen med presenning scorer point i al sin enkelhed, fordi den giver optimal beskyttelse til godset.

Vigtige spørgsmål til emnet 'køb af trækvogn'

I det følgende finder du vigtige spørgsmål og svar til emnet køb af trækvogn. Stil dig selv disse spørgsmål som en slags tjekliste, før du køber, og reducér udvalget, så du finder en vogn, der er skræddersyet til dine behov.

Fra hvornår kan man bruge en trækvogn?

Grundlæggende kan man købe en trækvogn, når barnet har alderen til en klapvogn. Det betyder, at barnet skal være i stand til at sidde selv. Alt afhængig af udvikling er det fra 7- til 12-månedsalderen. Desuden skal barnet have kræfter til at holde sig fast i kanten af trækvognen, så det ikke rutsjer rundt i vognen og risikerer at komme til skade.

Konklusion: Før man køber en trækvogn, bør man gøre sig det klart, om den skal bruges til transport af redskaber, møbler eller lignende eller af børn. Derudover spiller materialet en afgørende rolle. Vognene af lakeret træ med tag er særligt velegnede, da de beskytter for vind og vejr. Ud over den klassiske, træfarvede model findes der nu også designermodeller i kulørte farver og med kreative mønstre. Den foldbare trækvogn er praktisk at opbevare.