Ønskeliste

Display

Filter
Farvegruppe
  1. beigeblåbrunfarvetgennemsigtiggrågrøngulguldhvidlillalyserødorangerødsortsølv
Materiale
Mål

Gør opmærksom på dig selv - med et display

Plakatstativer, reklametavler, gadeskilte, A-skilte, informationsstande og reklamevægge er alle fornuftige muligheder for display til din butik: Lav reklame for særlige kampagner, henvis til dit tilbud og lok interesserede forbipasserende ind i din butik med foliebeklædte plakater på dobbeltsidede skilte.

Whiteboardtavler er en del af det basale udstyr på kontorer og i konferencerum. På flipoverpapir og magnetvægge bliver der samlet ideer sammen, som kommer på display og præsenteres for kollegaerne og diskuteres.

Er du ofte på messe? Så har du brug for en stort display i form af en messestand med flere præsentationsvægge og et passende bord til informationsmateriale og giveaways. Særligt praktiske er reklameskilte i lette materialer som aluminium og MDF-plader, der uden problemer kan slås op og ned og er lette at transportere.

© TecTake   |   Alle priser er inklusiv moms og fragt

Forsendelsesinformationer:

Vi sender gratis til hele Danmark.

NB I øjeblikket har vi desværre kun gratis fragt i Danmark. Det betyder, at levering til Færøerne, Grønland eller internationalt i øjeblikket koster ekstra.

Levering

Efter at have modtaget din fulde betaling, vil ordren blive behandlet, og ordren afsendes. Så snart din ordre er blevet afsendt, vil du modtage en forsendelsesbekræftelsesemail fra os. Denne email indeholder flere oplysninger om, hvordan du kan Track&Trace din ordre. Leveringen vil normalt ske indenfor 3 - 5 arbejdsdage. Ved afsendelse af flere pakker, kan det af logistiske årsager ske, at ikke alle dine pakker leveres samtidigt.

Vi sender din vare samme dag som du bestiller den, hvis:

- vi modtager din betaling inden kl. 12:00 (Mandag til Fredag med undtagelse af helligdage).
- du betaler med en ”straks” betalingsmetode (PayPal, Dankort/kreditkort) eller ved efterkrav.
- varen er på lager.