Strandkurve

Filter
Farvegruppe
  1. beigeblåbrunfarvetgennemsigtiggrågrøngulguldhvidlillalyserødorangerødsortsølv
Materiale
Foldefunktion
  1. foldbar
  2. ikke foldbar

En gammeldags strandstol bringer kyststemningen hjem til dig selv

Tag plads og luk øjnene. Lyt til bølgernes brusen, mågernes skrig og vindens susen. Nej, du befinder dig ikke ved Vesterhavet eller ved Østersøen! Du er hjemme i din have - og sidder i en smart, gammeldags strandstol. Dette særlige møbel består af et træstel med kurveflet, en solmarkise og fodskamler, der kan trækkes ud, og symboliserer den hyggelige stemning ved de tyske kystregioner.

Den gammeldags strandstols historie

Den gammeldags strandstol, sådan som vi kender den i dag, blev opfundet i 1882 af en kongelig kurvemester fra Rostock ved navn Wilhelm Bartelmann. Siden 1910 har den populære stol næsten ikke ændret sit udseende: Det drejer sig som regel om en topersoners stol med en bund i fyr og gran, som har en hætte af fletværk oven på sig. Sæderne er betrukket med imprægneret markisestof eller PVC. I over 100 år har den gammeldags strandstol upåklageligt beskyttet badegæster og besøgende på stranden mod vind, sol, regn og sand. Og dens popularitet vokser stadig stødt. Det er ikke så mærkeligt, at den gammeldags strandstol ikke mere kun er at finde i de tyske badebyer, men derimod også i mange private haver.

Hvad skal du være opmærksom på ved køb af en gammeldags strandstol?

For at den gammeldags strandstol kan stå imod vind og vejr, bør den have noget robust kurveflet. Det anvendte materiale bør derfor være 100 % stabilt og UV-bestandigt. I forhold til valg af betræk gælder der den regel, at man må købe det, man godt kan lide. Maritime striber eller romantiske blomsterprint - alt er tilladt. Vær dog opmærksom på, om dine pudebetræk kan tages af og vaskes.

Registrering nyhedsbrev
© tectake   |   Alle priser er inklusiv moms og fragt

Forsendelsesinformationer:Vi afsender din ordre samme dag, som du bestiller den, hvis: