Ønskeliste

Højbede

Filter
Farvegruppe
  1. beigeblåbrunfarvetgennemsigtiggrågrøngulguldhvidlillalyserødorangerødsortsølv
Materiale

Dyrk frugt og grøntsager i dit højbed - sådan gør du

Et højbed har mange fordele for hobbygartnere: Den praktiske konstruktion med rammer på ca. 80 centimeter gør det muligt at skåne ryggen, når du arbejder, reducerer brugen af gødning og leverer en rig frugt- og grøntsagshøst. Uønskede gæster som snegle har svært ved at nå op til planterne i højbedet. Vidste du... At der nu også findes særlige højbede til altanen og terrassen - på den måde kan du også dyrke din egen frugt og dine egne grøntsager i byen.

Sådan fylder du dit højbed op: I bunden skal der være et trådgitter, hvorpå du fordeler et lag grofthakkede grene. Læg et lag haveaffald ovenpå efterfulgt af frisk kompost og blomsterjord i god kvalitet. Nu kan du dyrke salat, tomater og meget mere.

© TecTake   |   Alle priser er inklusiv moms og fragt

Forsendelsesinformationer:

Vi sender gratis til hele Danmark.

NB I øjeblikket har vi desværre kun gratis fragt i Danmark. Det betyder, at levering til Færøerne, Grønland eller internationalt i øjeblikket koster ekstra.

Levering

Efter at have modtaget din fulde betaling, vil ordren blive behandlet, og ordren afsendes. Så snart din ordre er blevet afsendt, vil du modtage en forsendelsesbekræftelsesemail fra os. Denne email indeholder flere oplysninger om, hvordan du kan Track&Trace din ordre. Leveringen vil normalt ske indenfor 3 - 5 arbejdsdage. Ved afsendelse af flere pakker, kan det af logistiske årsager ske, at ikke alle dine pakker leveres samtidigt.

Vi sender din vare samme dag som du bestiller den, hvis:

- vi modtager din betaling inden kl. 12:00 (Mandag til Fredag med undtagelse af helligdage).
- du betaler med en ”straks” betalingsmetode (PayPal, Dankort/kreditkort) eller ved efterkrav.
- varen er på lager.