Polersvampe

Sort by
Pris
Kategorier
Farve
Material

Polersvampe – får bilen til at skinne som ny

Hvis du vil få din bil at skinne igen, er det kun muligt, hvis du har det helt rigtige tilbehør. De bedste resultater med polering, voksning eller fjernelse af ujævnheder i malingen opnås med poleringsmaskiner. Poleringssvampen indsættes i maskinen ved hjælp af en støtteplade og skaber kontakt med overfladen. Poleringssvampe i høj kvalitet kan findes her hos tectake.

Polersvampe til en hologramfri polering

Hologrammer er ofte en bekymring, som mange har inden de går i gang med polering af bilen. De er forårsaget af en høj slibende virkning af poleringshætter eller af uren poleringsmiddel. Faktisk dannes der også linjer i malingen, som ikke er særlig attraktive, når de udsættes for direkte sollys. Med en korrekt anvendt poleringssvamp fra tectake behøver du ikke at bekymre dig om hologrammer. Resultatet er flot og jævnt.

Polersvamp: vaflet eller glat

Poleringssvampe er lavet med en glat eller vaflet kontaktflade. Arbejdsresultatet er muligt i begge tilfælde af god kvalitet. De vaflede overflader adskiller sig fra de glatte modeller ved en bedre kontakt med lakken. Yderligere fordel: Tab af materiale på grund af stænk reduceres. Dette sparer dig for meget polering i det lange løb. Glatte og vaflede poleringssvampe, kan købes her med matchende poleringsplader.

Polerhætter til den første behandling

Før poleringssvampen bruges, anbefales det at arbejde med en polerhætte. Dette første trin er en grundig forberedelse. Hætten gør til en vis grad det første hårde arbejde. Svampene udfører derefter det fine arbejde og efterlader en pletfri højglansfinish.

Polersvampe i et sæt

Ud over lignende svampe til polering finder du også poleringssæt fra 14 til 29 dele hos tectake. Det indeholder svampe med forskellige diametre, polerhætter og mikrofiberklude. Foruden din bil kan du bruge svampe, polerhætter og mikrofiberklude i husholdningen. De er det perfekte valg til at opfriske følsomme træmøbler, spejle og andre glatte overflader.