Ønskeliste

Polyrattan solsenge

Filter
Farvegruppe
  1. beigeblåbrunfarvetgennemsigtiggrågrøngulguldhvidlillalyserødorangerødsortsølv
Materiale
  • Rattan solseng Anschelika
    fra 795,00 dkk
    FRI FRAGT

    leveringstid: 3-5 arbejdsdage

Nyd solen - på en lækker liggestol i rattan

Havemøbler i polyrattan bliver mere og mere populære. Det er egentlig ikke så mærkeligt, for haveliggestole i rattan er nu en gang yderst stabile og robuste - regn, vind og kraftig solindstråling kan ikke skade en liggestol i rattan. Herudover overbeviser de med deres stilfulde design og særligt hjemlige karakter. Takket være passende udendørshynder byder liggestole i rattan på masser af komfort og indbyder til afslappende solbadning i haven eller på terrassen.

Hvad du skal vide om polyrattan

Vores liggestole i rattan er fremstillet af moderne polyrattan. Det drejer sig her om vejrbestandigt fletmateriale i polyethylen, der er et kunststof, der er lavet med inspiration fra det naturlige rattan fra rattanpalmen. Rattan-liggestole fremstilles både med runde og flade fibre. Begge varianter adskiller sig i de enkelte strenges tværsnit, hvilket ses i både optik og haptik. Ligesom ægte rattan-liggestole er haveliggestole i polyrattan håndlavet. Vidste du... At du i dag kan finde en liggestol i rattan, der næsten ikke adskiller sig fra havemøbler i naturlig rattan. Herudover findes der haveliggestole med et henholdsvis glat eller typisk kunststofudseende. Der findes med garanti en passende model til enhver smag.

Rattan-liggestole har følgende fordele

Med en liggestol i rattan gør du din terrasse til et fuldgyldigt friluftsrum. Det syntetiske fletmateriale i førsteklasses kvalitet er modstandsdygtigt over for UV-stråler, regn, sne og faktisk også frost. Temperaturmodstandsdygtigheden rækker fra minus 85 grader til plus 90 grader. Da de kunstige fibre på ingen måde kan optage fugtighed, perler regndråberne bare af - det får rattan-liggestolene til at holde i rigtig lang tid. De er lette at gøre rene og kan bare sprøjtes over med haveslangen. En yderligere fordel ligger i miljørigtigheden: Polyrattan er 100% genanvendeligt.

© TecTake   |   Alle priser er inklusiv moms og fragt

Forsendelsesinformationer:Vi afsender din ordre samme dag, som du bestiller den, hvis: