Polyrattan solsenge

Sort by
Pris
Kategorier
Farve
Material
 1. 819 kr
  UVP 1.790 kr.
  (82)
 2. 1.109 kr
  UVP 2.240 kr.
  (82)
 3. 1.349 kr
  UVP 2.985 kr.
  (84)
 4. 1.089 kr
  UVP 2.760 kr.
  (93)
 5. 1.069 kr
  UVP 2.240 kr.
  (85)
 6. 3.679 kr
  UVP 6.195 kr.
  (81)
 7. 4.589 kr
  UVP 6.425 kr.
  (66)

Nyd solen - på en lækker polyrattan solseng

Havemøbler i polyrattan bliver mere og mere populære til haven. Det er egentlig ikke så mærkeligt, for haveliggestole i rattan er nu en gang yderst stabile og robuste - regn, vind og kraftig solindstråling kan ikke skade en liggestol i rattan. Herudover overbeviser de med deres stilfulde design, gode pris og særligt hjemlige karakter. Takket være passende udendørshynder byder solsenge i rattan på masser af komfort og indbyder til afslappende solbadning i haven eller på terrassen. Med en solseng kan du virkelig nyde at bruge tid udendørs.

Hvilken solseng er bedst

Når man skal vælge sin solvogn, så kan det være relevant at overveje hvilke behov den skal dække, og hvilke ønsker man har til sin solvogn. Skal den være sammenklappelig og pladsbesparende? Skal det være en vejrbestandig polyrattan solvogn med medfølgende hynder? Måske foretrækkes det at solsengen kan indstilles i ryglænet? Dette kan være relevante spørgsmål at overveje når du vælger den perfekte solseng for dig.

Hvad du skal vide om polyrattan

Vores solsenge i rattan er fremstillet af moderne polyrattan. Det drejer sig her om vejrbestandigt fletmateriale i polyethylen, som er et kunststof, der er lavet med inspiration fra det naturlige rattan fra rattanpalmen. Rattan-solsenge fremstilles både med runde og flade fibre. Begge varianter adskiller sig i de enkelte strenges tværsnit, hvilket ses i både optik og haptik. Ligesom ægte rattan-solsenge er haveliggestole i polyrattan håndlavet. Vidste du... At du i dag kan finde en liggestol i rattan, der næsten ikke adskiller sig fra havemøbler i naturlig rattan. Herudover findes der haveliggestole med et henholdsvis glat eller typisk kunststofudseende. Vores liggestole fåes i forskellige farver, som sort, grå eller brun, og forskellige designmuligheder, både med og uden hjul. Der findes med garanti en passende model til enhver smag.

Polyrattan solsenge har følgende fordele

Med en solseng i polyrattan gør du din terrasse til et fuldgyldigt udendørs friluftsrum. Det syntetiske fletmateriale i førsteklasses kvalitet er modstandsdygtigt over for mange vejrforhold. Din solseng bør dog opbevares beskyttet i løbet af vinteren. Da de kunstige polyrattan fibre på ingen måde kan optage fugtighed, perler regndråberne bare af - det får polyrattan havemøbler til at holde i lang tid. De er lette at gøre rene og kan bare sprøjtes over med haveslangen. En yderligere fordel ligger i miljørigtigheden: Polyrattan er 100% genanvendeligt.