Ønskeliste

Polyrattan solsenge

Filter
Farvegruppe
  1. beigeblåbrunfarvetgennemsigtiggrågrøngulguldhvidlillalyserødorangerødsortsølv
Materiale

Nyd solen - på en lækker liggestol i rattan

Havemøbler i polyrattan bliver mere og mere populære. Det er egentlig ikke så mærkeligt, for haveliggestole i rattan er nu en gang yderst stabile og robuste - regn, vind og kraftig solindstråling kan ikke skade en liggestol i rattan. Herudover overbeviser de med deres stilfulde design og særligt hjemlige karakter. Takket være passende udendørshynder byder liggestole i rattan på masser af komfort og indbyder til afslappende solbadning i haven eller på terrassen.

Hvad du skal vide om polyrattan

Vores liggestole i rattan er fremstillet af moderne polyrattan. Det drejer sig her om vejrbestandigt fletmateriale i polyethylen, der er et kunststof, der er lavet med inspiration fra det naturlige rattan fra rattanpalmen. Rattan-liggestole fremstilles både med runde og flade fibre. Begge varianter adskiller sig i de enkelte strenges tværsnit, hvilket ses i både optik og haptik. Ligesom ægte rattan-liggestole er haveliggestole i polyrattan håndlavet. Vidste du... At du i dag kan finde en liggestol i rattan, der næsten ikke adskiller sig fra havemøbler i naturlig rattan. Herudover findes der haveliggestole med et henholdsvis glat eller typisk kunststofudseende. Der findes med garanti en passende model til enhver smag.

Rattan-liggestole har følgende fordele

Med en liggestol i rattan gør du din terrasse til et fuldgyldigt friluftsrum. Det syntetiske fletmateriale i førsteklasses kvalitet er modstandsdygtigt over for UV-stråler, regn, sne og faktisk også frost. Temperaturmodstandsdygtigheden rækker fra minus 85 grader til plus 90 grader. Da de kunstige fibre på ingen måde kan optage fugtighed, perler regndråberne bare af - det får rattan-liggestolene til at holde i rigtig lang tid. De er lette at gøre rene og kan bare sprøjtes over med haveslangen. En yderligere fordel ligger i miljørigtigheden: Polyrattan er 100% genanvendeligt.

© TecTake   |   Alle priser er inklusiv moms og fragt

Forsendelsesinformationer:

Vi sender gratis til hele Danmark.

NB I øjeblikket har vi desværre kun gratis fragt i Danmark. Det betyder, at levering til Færøerne, Grønland eller internationalt i øjeblikket koster ekstra.

Levering

Efter at have modtaget din fulde betaling, vil ordren blive behandlet, og ordren afsendes. Så snart din ordre er blevet afsendt, vil du modtage en forsendelsesbekræftelsesemail fra os. Denne email indeholder flere oplysninger om, hvordan du kan Track&Trace din ordre. Leveringen vil normalt ske indenfor 3 - 5 arbejdsdage. Ved afsendelse af flere pakker, kan det af logistiske årsager ske, at ikke alle dine pakker leveres samtidigt.

Vi sender din vare samme dag som du bestiller den, hvis:

- vi modtager din betaling inden kl. 12:00 (Mandag til Fredag med undtagelse af helligdage).
- du betaler med en ”straks” betalingsmetode (PayPal, Dankort/kreditkort) eller ved efterkrav.
- varen er på lager.