Ønskeliste

Pavilloner

Filter
Farvegruppe
  1. beigeblåbrunfarvetgennemsigtiggrågrøngulguldhvidlillalyserødorangerødsortsølv
Materiale
Mål

En pavillon lader dig ikke stå ude i regnen

I sommermånederne vil haveejere helst bruge deres fritid ude i det fri. Uanset om det drejer sig om en løssluppen grillfest, en elegant middag eller en brusende bryllupsfest - det ér bare dejligst at være udenfor om sommeren. Desværre sætter regn og torden ofte en dæmper på fornøjelserne. Sådan behøver det ikke at være: Med en havepavillon kan festen fortsætte, selvom det regner.

Find det helt rigtige festtelt

Fleksible easy up-pavilloner kan hurtigt sættes op og beskytter uden tvivl dine gæster mod regn eller for stærk solindstråling. Og efter festen kan denne praktiske havepavillon pakkes sammen og opbevares uden at tage al for megen plads. Vær opmærksom på størrelsen, når du skal vælge dit partytelt og overvej, hvor meget der skal kunne være under ét tag: Hvor mange personer forventes at komme? Vil gæsterne sidde eller stå? Skal der være plads til en buffet i pavillonen? Tænk på, at randområderne ikke kan udnyttes fuldstændig, fordi i hvert fald de åbne pavilloner ikke er 100 % sikret mod regndråber og sol.

Havepavilloners materiale og udstyr

Pavilloner fremstilles som regel af kunststofpresenninger eller imprægneret polyesterstof. Begge udgaver har hver deres fordele: Kunststof er fuldstændigt vandtæt, mens polyester er særligt følsomt over for UV-stråler. Der findes åbne og lukkede pavilloner: Åbne modeller består kun af en tagpresenning, mens der på lukkede pavilloner spændes yderligere presenninger på mellem stiverne. Vær opmærksom på, om taget afstives af flere tværstænger, der er fremstillet af stabilt blik eller aluminium. Hvis du gerne vil grille under din havepavillon, skal du vælge en model med tagluge: Det er en slags afdækning, der kan åbnes, så røgen kan trække væk.

© TecTake   |   Alle priser er inklusiv moms og fragt

Forsendelsesinformationer:

Vi sender gratis til hele Danmark.

NB I øjeblikket har vi desværre kun gratis fragt i Danmark. Det betyder, at levering til Færøerne, Grønland eller internationalt i øjeblikket koster ekstra.

Levering

Efter at have modtaget din fulde betaling, vil ordren blive behandlet, og ordren afsendes. Så snart din ordre er blevet afsendt, vil du modtage en forsendelsesbekræftelsesemail fra os. Denne email indeholder flere oplysninger om, hvordan du kan Track&Trace din ordre. Leveringen vil normalt ske indenfor 3 - 5 arbejdsdage. Ved afsendelse af flere pakker, kan det af logistiske årsager ske, at ikke alle dine pakker leveres samtidigt.

Vi sender din vare samme dag som du bestiller den, hvis:

- vi modtager din betaling inden kl. 12:00 (Mandag til Fredag med undtagelse af helligdage).
- du betaler med en ”straks” betalingsmetode (PayPal, Dankort/kreditkort) eller ved efterkrav.
- varen er på lager.