Pavilloner

Sort by
Pris
Kategorier
Farve
Material
 1. 1.629 kr
  UVP 2.240 kr.
  (82)
 2. 989 kr
  UVP 1.045 kr.
  (60)
 3. 1.819 kr
  UVP 2.615 kr.
  (71)
 4. 719 kr
  UVP 895 kr.
  (92)
 5. 559 kr
  UVP 595 kr.
  (83)
 6. 1.519 kr
  UVP 1.865 kr.
  (92)
 7. 1.499 kr
  UVP 2.090 kr.
  (81)

En havepavillon giver læ fra sol og uønskede blikke

I sommermånederne vil haveejere helst bruge deres fritid ude i det fri. Uanset om det drejer sig om en løssluppen grillfest i haven, en elegant middag eller en brusende bryllupsfest - det ér bare dejligst at være udenfor om sommeren. Vores store udvalg af havepavilloner indbyder til hyggelige arrangementer i haven. En pavillon kan herudover også med fordel anvendes som overdækning til din stand på det næste marked.

Find det helt rigtige partytelt

Fleksible easy up partytelte kan hurtigt sættes op og beskytter uden tvivl dine gæster mod for stærk solindstråling. Og efter festen kan denne praktiske havepavillon pakkes sammen og opbevares uden at tage al for megen plads. Vær opmærksom på størrelsen, når du skal vælge dit partytelt og overvej, hvor meget der skal kunne være under ét tag: Hvor mange personer forventes at komme? Vil gæsterne sidde eller stå? Skal der være plads til en buffet eller havemøbler i dit partytelt?

Pavilloners materiale og udstyr

Pavilloner fremstilles som regel af kunststofpresenninger eller imprægneret polyesterstof. Begge udgaver har hver deres fordele. Der findes åbne og lukkede modeller i forskellige størrelser og materialer: Åbne havepavilloner består kun af en tagpresenning, mens der på lukkede pavilloner spændes yderligere presenninger på mellem stiverne. Vær opmærksom på, om taget afstives af flere tværstænger, der er fremstillet af stabilt blik eller aluminium. Hvis du gerne vil grille under din havepavillon, skal du vælge en model med tagluge: Det er en slags afdækning, der kan åbnes, så røgen kan trække væk. Man bør også være opmærksom på at pavillonerne ikke beskytter imod regn og vind.