Ønskeliste

Anatomisk skelet

Filter
Farvegruppe
  1. beigeblåbrunfarvetgennemsigtiggrågrøngulguldhvidlillalyserødorangerødsortsølv
Materiale

Anatomisk model af skelet – lærerige og interessante

Menneskekroppen er naturens underværk, og hvis man gerne vil kende kroppens hemmeligheder, så har man brug for et anatomisk skelet i naturlig størrelse. Elever, studerende og interesserede lægmænd kan ved hjælp af sådan en skeletmodel lære at forstå, hvordan de enkelte knogler er forbundet med hinanden, og læger kan på anskuelig vis informere sine patienter om medicinske problemer og deres behandlingsmuligheder.

Det medicinske skelet har en stabil fod og er monteret med hjul. Desuden har skelettet bevægelige led og aftagelige arme og ben. Nogle modeller har også et kranium, der let kan åbnes og indeholder angivelse og nummerering af muskeludspring. Plastikskeletterne er ikke mindst velegnet til brug i skoler, på universiteter og i klinikker takket være den vedlagte detaljetro anatomiplakat.

© TecTake   |   Alle priser er inklusiv moms og fragt

Forsendelsesinformationer:

Vi sender gratis til hele Danmark.

NB I øjeblikket har vi desværre kun gratis fragt i Danmark. Det betyder, at levering til Færøerne, Grønland eller internationalt i øjeblikket koster ekstra.

Levering

Efter at have modtaget din fulde betaling, vil ordren blive behandlet, og ordren afsendes. Så snart din ordre er blevet afsendt, vil du modtage en forsendelsesbekræftelsesemail fra os. Denne email indeholder flere oplysninger om, hvordan du kan Track&Trace din ordre. Leveringen vil normalt ske indenfor 3 - 5 arbejdsdage. Ved afsendelse af flere pakker, kan det af logistiske årsager ske, at ikke alle dine pakker leveres samtidigt.

Vi sender din vare samme dag som du bestiller den, hvis:

- vi modtager din betaling inden kl. 12:00 (Mandag til Fredag med undtagelse af helligdage).
- du betaler med en ”straks” betalingsmetode (PayPal, Dankort/kreditkort) eller ved efterkrav.
- varen er på lager.