Ønskeliste

Massagetilbehør

Filter
Farvegruppe
  1. beigeblåbrunfarvetgennemsigtiggrågrøngulguldhvidlillalyserødorangerødsortsølv
Materiale

Massagetilbehør af høj kvalitet til afslappende stunder

Drømmer du om muligheden for at kunne få massage derhjemme? Eller arbejder du som terapeut og har brug for det passende massageudstyr til dit studio? I vores online-butik finder du alt, du skal bruge til selv at kunne blive forkælet med en behagelig omgang massage eller til behandling af dine kunder.

Vi tilbyder en bred vifte af massagetilbehør, fx bløde halvrunde puder, helt runde puder og yderligere massagepuder til at kunne få lemmerne højere op under behandlingen. En nakkestøtte som en ekstra opsats til din massagebriks giver klienten en behagelig mulighed for at kunne lade hovedet falde ned og bare slappe af. En skammel med kunstigt læderbetræk fuldender din wellness-oase - uanset om det er hjemme i soveværelset eller i et professionelt massagestudio.

© TecTake   |   Alle priser er inklusiv moms og fragt

Forsendelsesinformationer:

Vi sender gratis til hele Danmark.

NB I øjeblikket har vi desværre kun gratis fragt i Danmark. Det betyder, at levering til Færøerne, Grønland eller internationalt i øjeblikket koster ekstra.

Levering

Efter at have modtaget din fulde betaling, vil ordren blive behandlet, og ordren afsendes. Så snart din ordre er blevet afsendt, vil du modtage en forsendelsesbekræftelsesemail fra os. Denne email indeholder flere oplysninger om, hvordan du kan Track&Trace din ordre. Leveringen vil normalt ske indenfor 3 - 5 arbejdsdage. Ved afsendelse af flere pakker, kan det af logistiske årsager ske, at ikke alle dine pakker leveres samtidigt.

Vi sender din vare samme dag som du bestiller den, hvis:

- vi modtager din betaling inden kl. 12:00 (Mandag til Fredag med undtagelse af helligdage).
- du betaler med en ”straks” betalingsmetode (PayPal, Dankort/kreditkort) eller ved efterkrav.
- varen er på lager.