Havestole

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
Klapstol i aluminium 8 stk.
Så lavt som 2.475,00 kr.
Klapstol i aluminium 6 stk.
Så lavt som 1.875,00 kr.
2 Havestole Santana
Så lavt som 819,00 kr.
Havestole sammenklappelige 4 stk.
1.009,00 kr.
Sæt med 2 havestole Jana
759,00 kr.
Klapstol i aluminium 2 stk.
Så lavt som 615,00 kr.
Klapstol i aluminium 4 stk.
Så lavt som 1.285,00 kr.
Havestol
Så lavt som 795,00 kr.
Havestol med fodskammel
Så lavt som 1.265,00 kr.
Klapstol Matteo
Så lavt som 475,00 kr.
2er Sæt Havestol Janis med fodskammel Joplin
Så lavt som 0,00 kr.

Udsolgt

12 varer

pr. side

Havestole til afslappende stunder i det fri

Findes der noget dejligere end at nyde solen på en varm sommerdag i sin egen have? Hvad enten det drejer sig om klapstole, en positionsstol eller campingstole: Havestole indbyder til bare at være på terrassen. De danner den perfekte ramme for en grillfest med gode venner eller et par afslappende timer helt alene med sin yndlingsbog.

Forskellige slags havestole

Havestole findes i forskellige kvalitetsmaterialer. Træmodellerne imponerer med deres naturlige farver og fine årringe. Der anvendes som regel vejrbestandige træsorter som teak, eukalyptus og eg til træmodellerne. Herudover er havestole i aluminium også meget populære: De er lette, nemme at transportere og meget lette at rengøre. Kunststofmodellerne er særligt modstandsdygtige: De kan stå på terrassen hele sommeren over - regn og UV-stråling kan ikke skade dem. Lige for tiden er havestole i polyrattan på mode. Det drejer sig her om flettet kunststof i polyethylen, der både ser ud som og føles som kurvemøbler i naturlig rattan. Har du brug for flere havestole på én gang? Så vil vi anbefale dig at købe et af de praktiske havestolesæt: De består af to, fire eller flere ens havestole og skaber en harmonisk stemning ved dit havebord.

Sådan finder du den perfekte havestol

Hvis du allerede har et havebord, så skal du vælge nogle havestole, der passer til det i farve og materiale. Men det betyder ikke, at bord og stole skal have et fuldstændig ens look. Usædvanlige kombinationer som fx spraglede kunststofstole sammen med et gammelt træbord er også tiltalende. Positionsstole med justerbart ryglæn er særligt hyggelige. Efter spisning ved havebordet kan de laves om til hyggelige liggestole. Passende hynder og havemøbelbetræk skaber et smukt blikfang.