Havestole

Sort by
Pris
Kategorier
Farve
Material
 1. 739 kr
  UVP 1.120 kr.
  (94)
 2. 1.069 kr
  UVP 1.270 kr.
  (91)
 3. 799 kr
  UVP 895 kr.
  (78)
 4. 749 kr
  UVP 1.490 kr.
  (92)
 5. 969 kr
  UVP 1.195 kr.
  (91)
 6. 1.479 kr
  UVP 2.165 kr.
  (83)
 7. 2.209 kr
  UVP 2.795 kr.
  (90)
 8. 2.929 kr
  UVP 4.095 kr.
  (80)

Havestole til afslappende stunder i det fri

Findes der noget dejligere end at nyde solen på en varm sommerdag i sin egen have? Hvad enten det drejer sig om klapstole, en positionsstol eller campingstole: Havestole indbyder til bare at være på terrassen. De danner den perfekte ramme for en grillfest med gode venner eller et par afslappende timer helt alene med sin yndlingsbog.

Forskellige slags havestole

Havestole findes i forskellige kvalitetsmaterialer. Træmodellerne imponerer med deres naturlige farver og fine årringe. Der anvendes som regel vejrbestandige træsorter som teak, eukalyptus og eg til træmodellerne. Herudover er havestole i aluminium også meget populære: De er lette, nemme at transportere og meget lette at rengøre. Kunststofmodellerne er særligt modstandsdygtige: De kan stå på terrassen hele sommeren over - regn og UV-stråling kan ikke skade dem. Lige for tiden er havestole i polyrattan på mode. Det drejer sig her om flettet kunststof i polyethylen, der både ser ud som og føles som kurvemøbler i naturlig rattan. Har du brug for flere havestole på én gang? Så vil vi anbefale dig at købe et af de praktiske havestolesæt: De består af to, fire eller flere ens havestole og skaber en harmonisk stemning ved dit havebord.

Sådan finder du den perfekte havestol

Hvis du allerede har et havebord, så skal du vælge nogle havestole, der passer til det i farve og materiale. Men det betyder ikke, at bord og stole skal have et fuldstændig ens look. Usædvanlige kombinationer som fx spraglede kunststofstole sammen med et gammelt træbord er også tiltalende. Positionsstole med justerbart ryglæn er særligt hyggelige. Efter spisning ved havebordet kan de laves om til hyggelige liggestole. Passende hynder og havemøbelbetræk skaber et smukt blikfang.