Rejsekuffert

Filter
Farvegruppe
 1. beigeblåbrunfarvetgennemsigtiggrågrøngulguldhvidlillalyserødorangerødsortsølv
Materiale
Mål
Størrelse
Kapacitet
 1. 12 L
 2. 24
 3. 18
 4. 12
 5. 10
 6. 16 L
 7. 160 Liter
 8. 4
 9. 4-5
 10. 5 L
 11. 5-6
 12. 6
 13. 6 personer
 14. 6-7
 15. 90 Liter
 16. Fra 10 liter
 17. Fra 25 liter
 18. Fra 3 liter
 19. Fra 37 liter
 20. Fra 38 liter
 21. Fra 40 liter
Kuffertvolumen

Rejsekufferten: Det 1. punkt på pakkelisten

Når man tager ud at rejse har man brug for den helt rigtige kuffert. vores webshop finder du et stort udvalg af gode rejsekufferter i sæt, der indeholder kufferter i forskellige størrelser. Alt lige fra kompakt håndbagage til rummelige trolleys, hvor der er plads til alt til drømmeferien! Det kan anbefales at anskaffe sig en kuffert i let polycarbonat, da de er meget stabile og robuste. Især hvis man har dyre genstande med, har man brug for en solid hardcase-kuffert, der kan tåle lufthavnspersonalets grovere håndtering af din kuffert.

Hvilken størrelse bør din rejsekuffert have?

Størrelsen på din rejsekuffert afhænger af, hvor lang tid du skal være væk: Til kortere rejser er det nok med en lille kuffert med en kapacitet på 20 til 40 liter, mens større trolleys med en kapacitet på 60 til 100 liter egner sig bedre til længere ferierejser. Hvis man er afsted i mere end to uger, så er man godt kørende med en kuffert på 120 liter. Vores tip: Før du tager afsted, bør du undersøge flyselskabets regler om håndbagage på deres hjemmeside. Så kan du tage din håndbagage med ind i kabinen på kortere rejser og spare dig selv for den lange ventetid ved bagagebåndet.

Hvor meget må kufferten veje når man skal flyve?

Der findes ingen generelle regler om, hvor meget kufferten må veje, når man skal flyve. Hvor meget du må have med afhænger af det flyselskab, du skal flyve med, og hvor destinationen går hen. Det kan for eksempel variere, kufferten må veje alt efter, om det er indenrigsflyvning eller en international strækning. De præcise oplysninger om bagage, kan man finde på flyselskabets hjemmeside. Det er vigtigt at sætte sig ind i, hvor meget bagage man max må have med sig, da det ellers kan blive dyrt i ekstra gebyrer. Når du skal vælge den rette kuffert til flyrejesen, er det derfor som udgangspunkt en god idé, at vælge en let kuffert, så du kun skal bekymre dig om, hvor meget indholdet vejer.

Hvilken kuffert skal man vælge?

Hvilken kuffert du bør købe afhænger af, hvad du skal bruge den til, og om den passer til dig. Trolleys med fire hjul er anbefalelsesværdige til de fleste formål, da de er lettere at manøvrere rundt med end modeller med to hjul. Vær opmærksom på, om teleskophåndtaget på din rejsekuffert er langt nok i forhold til din højde. Hvis du skal ud at flyve og vil være sikker på at kunne genkende din kuffert på bagagebåndet i lufthavnen, er det en god idé at vælge en kuffert i en flot farve eller unikt design. Særligt praktisk: Mange rejsekuffertsæt kan opbevare kufferterne inden i hinanden og dermed spare plads, når de ikke skal bruges. Vigtig info: Hvis man gerne vil flyve til USA, så skal ens kuffert kunne låses med en TSA-lås. De kan nemlig åbnes af det amerikanske sikkerhedspersonale, som ellers vil være nødt til at brække kufferten op i tilfælde af kontrol. En TSA-lås kan købes i en faghandel.

Registrering nyhedsbrev
© tectake   |   Alle priser er inklusiv moms og fragt

Forsendelsesinformationer:Vi afsender din ordre samme dag, som du bestiller den, hvis: