Rejsekuffert

Sort by
Pris
Kategorier
Farve
Material
 1. 989 kr
  UVP 1.790 kr.
  (87)
 2. 829 kr
  UVP 1.415 kr.
  (91)
 3. 1.019 kr
  UVP 1.640 kr.
  (90)
 4. 889 kr
  UVP 1.415 kr.
  (92)
 5. 1.019 kr
  UVP 1.490 kr.
  (95)
 6. 909 kr
  UVP 1.415 kr.
  (80)

Rejsekufferten: Det 1. punkt på pakkelisten

Når man tager ud at rejse har man brug for den helt rigtige kuffert. vores webshop finder du et stort udvalg af gode rejsekufferter i sæt, der indeholder kufferter i forskellige størrelser. Alt lige fra kompakt håndbagage til rummelige trolleys, hvor der er plads til alt til drømmeferien! Det kan anbefales at anskaffe sig en kuffert i let polycarbonat, da de er meget stabile og robuste. Især hvis man har dyre genstande med, har man brug for en solid hardcase-kuffert, der kan tåle lufthavnspersonalets grovere håndtering af din kuffert.

Hvilken størrelse bør din rejsekuffert have?

Størrelsen på din rejsekuffert afhænger af, hvor lang tid du skal være væk: Til kortere rejser er det nok med en lille kuffert med en kapacitet på 20 til 40 liter, mens større trolleys med en kapacitet på 60 til 100 liter egner sig bedre til længere ferierejser. Hvis man er afsted i mere end to uger, så er man godt kørende med en kuffert på 120 liter. Vores tip: Før du tager afsted, bør du undersøge flyselskabets regler om håndbagage på deres hjemmeside. Så kan du tage din håndbagage med ind i kabinen på kortere rejser og spare dig selv for den lange ventetid ved bagagebåndet.

Hvor meget må kufferten veje når man skal flyve?

Der findes ingen generelle regler om, hvor meget kufferten må veje, når man skal flyve. Hvor meget du må have med afhænger af det flyselskab, du skal flyve med, og hvor destinationen går hen. Det kan for eksempel variere, kufferten må veje alt efter, om det er indenrigsflyvning eller en international strækning. De præcise oplysninger om bagage, kan man finde på flyselskabets hjemmeside. Det er vigtigt at sætte sig ind i, hvor meget bagage man max må have med sig, da det ellers kan blive dyrt i ekstra gebyrer. Når du skal vælge den rette kuffert til flyrejesen, er det derfor som udgangspunkt en god idé, at vælge en let kuffert, så du kun skal bekymre dig om, hvor meget indholdet vejer.