Ønskeliste Ønskeliste
Menu Menu

Rejsekuffert

Filter
Farvegruppe
  1. beigeblåbrunfarvetgennemsigtiggrågrøngulguldhvidlillalyserødorangerødsortsølv
Materiale
Størrelse
  • Trolleysæt 3-dele hardcase
    fra 725,00 dkk
    FRI FRAGT

    leveringstid: 1-3 arbejdsdage

    (6)

Rejsekufferten: Din tro følgesvend på ferie- og forretningsrejser

Når man tager ud at rejse - så har man brug for den helt rigtige bagage! I vores online-butik finder du et stort udvalg af kvalitetsrejsekufferter i sæt, der indeholder kufferter i forskellige størrelser. Det er lige fra kompakt håndbagage til rummelige rullekufferter, hvor der er plads til alt til den årlige, velfortjente ferie! Vi kan især anbefale kufferter i let polycarbonat, da de er meget stabile og robuste. Især hvis man har dyre genstande med, har man brug for en solid hard box-kuffert, der kan tåle lufthavnspersonalets grovere håndtering af din kuffert.

Hvilken størrelse bør din rejsekuffert have?

Størrelsen på din rejsekuffert afhænger af, hvor lang tid du skal være væk: Til kortere rejser er det nok med en lille kuffert med en kapacitet på 20 til 40 liter, mens større trolleys med en kapacitet på 60 til 100 liter egner sig bedre til længere ferierejser. Hvis man er mere end to uger på farten og ikke vil vaske så tit på rejsen, så er man godt kørende med en kuffert på 120 liter. Vores tip: Før du tager afsted, bør du undersøge flyselskabets regler om håndbagage på deres hjemmeside. Så kan du tage din håndbagage med ind i kabinen på kortere rejser og spare dig selv for den lange ventetid ved bagagebåndet.

Hvad du bør være opmærksom på, når du køber en rejsekuffert?

Trolleys med fire hjul er anbefalelsesværdige, da de er lettere at manøvrere rundt med end modeller med to hjul. Vær opmærksom på, om teleskophåndtaget på din rejsekuffert er langt nok i forhold til din højde. Særligt praktisk: Mange kuffertsæt kan opbevare kufferterne inden i hinanden og dermed spare plads. Vigtig info: Hvis man gerne vil flyve til USA, så skal ens kuffert kunne låses med en TSA-lås. De kan nemlig åbnes af de amerikanske sikkerhedsmænd, som ellers vil være nødt til at brække kufferten op i tilfælde af kontrol. En TSA-lås kan købes i en faghandel.

© TecTake   |   Alle priser er inklusiv moms og fragt

Forsendelsesinformationer:Vi afsender din ordre samme dag, som du bestiller den, hvis: