Drivhus

Sort by
Pris
Kategorier
Farve
Material
 1. 2.469 kr
  UVP 3.735 kr.
  (77)
 2. 2.249 kr
  UVP 3.510 kr.
  (77)
 3. 549 kr
  UVP 860 kr.
  (86)
 4. 239 kr
  UVP 295 kr.
  (93)
 5. 339 kr
  UVP 485 kr.
  (74)
 6. 739 kr
  UVP 1.045 kr.
  (89)
 7. 1.029 kr
  UVP 1.380 kr.
  (85)

Drivhuse til de grønne fingre

Mens det stadig er iskoldt udenfor, begynder de første planter allerede at vokse inde i de yndefulde drivhuse. På grund af det fortrinlige klima, som drivhuset skaber, trives blomster, frugt, grøntsager og krydderurter nemlig særligt godt. Hobbygartnere, som elsker at eksperimentere, kan sågar dyrke eksotiske frugter som kaffebønner og mango.

Har du en hobbygartner gemt i maven? Med et drivhus kan du udleve din gartnerdrøm og bruge dine grønne fingre til at dyrke grøntsager, frugt og krydderurter i haven eller på altanen. Hos tectake.dk finder du et bredt udvalg, og vi har noget for enhver have og enhver smag. Derfor gælder det bare om at finde ud af, hvilket drivhus der bedst opfylder dine behov.

Hvilket drivhus skal jeg vælge?

Uanset om du har en stor, prægtig have, eller du må nøjes med en mindre altan, kan du finde et drivhus hos os, så du kan fuldende madlavningen med friske, hjemmedyrkede krydderurter og grøntsager. Vores udvalg dækker nemlig både over minidrivhuse, der passer perfekt på den lille altan, eller større rummelige huse, der frit kan stå i den store have.

Vælg eksempelvis et drivhus til altan eller et vægdrivhus til den lille terrasse, så du også kan få glæde af et sprudlende og hyggeligt plante- og blomsterliv – også selvom pladsen er beskeden. Du har derfor rig mulighed for at få fingrene i mulden, hvad enten du bor på landet eller i byen.

Drivhus til altan og have

Et drivhus er lig med rig mulighed for smagfulde og smukke planter, grøntsager og frugter året rundt, som ellers ikke ville trives i den mindre tropiske danske natur. Udover at husere spændende råvarer, er et klassisk orangeri også en charmerende og æstetisk tilføjelse til eksempelvis en byhave eller til den rummelige landejendom.

Det gode fundament til dit drivhus

For at få det bedst mulige fundament for en god drivhussæson med gode vækstbetingelser for dine blomster, planter og grøntsager bør du tænke over placeringen af dit drivhus. Vælg ikke det sted i haven, hvor der er allermest skygge, men gå i stedet efter en placering i øst-vestlig retning for at udnytte lysindfald og solen bedst muligt. Er der ikke en smule skygge fra træer over dit drivhus, er det en god idé at udsmykke drivhuset med skyggepasta. Planter og grøntsager har brug for sol, men i moderate mængder.

Det er desuden vigtigt, at der er en god ventilation i drivhuset. Med vores automatiske vinduesåbner får du de bedste betingelser som succesfuld hobbygartner. Vinduesåbneren sørger nemlig for den optimale temperatur og god udluftning, så dine grøntsager, blomster og planter hverken har det for koldt eller varmt. På den måde skal du ikke bekymre dig om at komme hjem til visne planter efter en hel dag på farten i de varme sommermåneder.

Hvordan virker drivhuse egentlig?

Drivhuse virker ved, at husets ruder giver mulighed for at opsamle al den naturlige lys, som så forvandler drivhusets luft fra kold til varm. Vigtige elementer i drivhuset såsom jord og vand vil herefter absorbere varmen og ”oplagre” den. Så selvom solen går ned, vil den oplagrede varme sørge for at planterne er beskyttede og varme natten over også.

Gode tilbud på drivhuse

Når du skal vælge et drivhus, skal du først og fremmest se på den plads, du har til rådighed. Ud fra det kan du vælge den helt rigtige størrelse til dit udeområde. Du kan altid få et drivhus til en fordelagtig pris hos os – tilbud eller ej – både de helt billige drivhuse med plastikdug og de mere stabile drivhuse med fundament og polycarbonatplader. Fælles for vores udvalg er, at det altid har en fast lav pris, så du er sikret et godt tilbud.