Ønskeliste Ønskeliste
Menu Menu

Drivhus

Filter
Farvegruppe
 1. beigeblåbrunfarvetgennemsigtiggrågrøngulguldhvidlillalyserødorangerødsortsølv
Materiale
Mål
 • Drivhus uden fundament Fås i flere varianter
  fra 1.795,00 dkk
  FRI FRAGT

  leveringstid: 1-3 arbejdsdage

  (1)
  • Vægdrivhus
   1.275,00 dkk
   FRI FRAGT

   leveringstid: 1

   (3)
   • Vægdrivhus med fundament
    1.625,00 dkk
    FRI FRAGT

    leveringstid: 1

    (4)
    • Drivhus med fundament Fås i flere varianter
     fra 1.895,00 dkk
     FRI FRAGT

     leveringstid: 1-3 arbejdsdage

     (4)
     • Drivhus med gitterfolie
      875,00 dkk
      FRI FRAGT

      leveringstid: 1

      (2)
      • Drivhus i tunnel-facon
       725,00 dkk
       FRI FRAGT

       leveringstid: 1

       (1)
       • Minidrivhus Fås i flere varianter
        fra 375,00 dkk
        FRI FRAGT

        leveringstid: 1-3 arbejdsdage

        (1)
        • Fundament til drivhus Fås i flere varianter
         fra 375,00 dkk
         FRI FRAGT

         leveringstid: 1-3 arbejdsdage

         • Automatisk vinduesåbner til drivhus
          445,00 dkk
          FRI FRAGT

          leveringstid: 1

          (1)
          • Drivhus til altan
           395,00 dkk
           FRI FRAGT

           leveringstid: 1

           • Fundament til vægdrivhus
            345,00 dkk
            FRI FRAGT

            leveringstid: 1

            (1)
            • Drivhus med pressening Produktet fås snart
             625,00 dkk
             FRI FRAGT

             leveringstid: 1

             (1)

             Drivhuse til de grønne fingre

             Mens det stadig er iskoldt udenfor, begynder de første planter allerede at vokse inde i de yndefulde drivhuse. På grund af det fortrinlige klima, som drivhuset skaber, trives blomster, frugt, grøntsager og krydderurter nemlig særligt godt. Hobbygartnere, som elsker at eksperimentere, kan sågar dyrke eksotiske frugter som kaffebønner og mango.

             Har du en hobbygartner gemt i maven? Med et drivhus kan du udleve din gartnerdrøm og bruge dine grønne fingre til at dyrke grøntsager, frugt og krydderurter i haven eller på altanen. Hos tectake.dk finder du et bredt udvalg, og vi har noget for enhver have og enhver smag. Derfor gælder det bare om at finde ud af, hvilket drivhus der bedst opfylder dine behov.

             Hvilket drivhus skal jeg vælge?

             Uanset om du har en stor, prægtig have, eller du må nøjes med en mindre altan, kan du finde et drivhus hos os, så du kan fuldende madlavningen med friske, hjemmedyrkede krydderurter og grøntsager. Vores udvalg dækker nemlig både over minidrivhuse, der passer perfekt på den lille altan, eller større rummelige huse, der frit kan stå i den store have.

             Vælg eksempelvis et drivhus til altan eller et vægdrivhus til den lille terrasse, så du også kan få glæde af et sprudlende og hyggeligt plante- og blomsterliv – også selvom pladsen er beskeden. Du har derfor rig mulighed for at få fingrene i mulden, hvad enten du bor på landet eller i byen.

             Drivhus til altan og have

             Et drivhus er lig med rig mulighed for smagfulde og smukke planter, grøntsager og frugter året rundt, som ellers ikke ville trives i den mindre tropiske danske natur. Udover at husere spændende råvarer, er et klassisk orangeri også en charmerende og æstetisk tilføjelse til eksempelvis en byhave eller til den rummelige landejendom.

             Det gode fundament til dit drivhus

             For at få det bedst mulige fundament for en god drivhussæson med gode vækstbetingelser for dine blomster, planter og grøntsager bør du tænke over placeringen af dit drivhus. Vælg ikke det sted i haven, hvor der er allermest skygge, men gå i stedet efter en placering i øst-vestlig retning for at udnytte lysindfald og solen bedst muligt. Er der ikke en smule skygge fra træer over dit drivhus, er det en god idé at udsmykke drivhuset med skyggepasta. Planter og grøntsager har brug for sol, men i moderate mængder.

             Det er desuden vigtigt, at der er en god ventilation i drivhuset. Med vores automatiske vinduesåbner får du de bedste betingelser som succesfuld hobbygartner. Vinduesåbneren sørger nemlig for den optimale temperatur og god udluftning, så dine grøntsager, blomster og planter hverken har det for koldt eller varmt. På den måde skal du ikke bekymre dig om at komme hjem til visne planter efter en hel dag på farten i de varme sommermåneder.

             Hvordan virker drivhuse egentlig?

             Drivhuse virker ved, at husets ruder giver mulighed for at opsamle al den naturlige lys, som så forvandler drivhusets luft fra kold til varm. Vigtige elementer i drivhuset såsom jord og vand vil herefter absorbere varmen og ”oplagre” den. Så selvom solen går ned, vil den oplagrede varme sørge for at planterne er beskyttede og varme natten over også.

             Gode tilbud på drivhuse

             Når du skal vælge et drivhus, skal du først og fremmest se på den plads, du har til rådighed. Ud fra det kan du vælge den helt rigtige størrelse til dit udeområde. Du kan altid få et drivhus til en fordelagtig pris hos os – tilbud eller ej – både de helt billige drivhuse med plastikdug og de mere stabile drivhuse med fundament og polycarbonatplader. Fælles for vores udvalg er, at det altid har en fast lav pris, så du er sikret et godt tilbud.

             Registrering nyhedsbrev
             © tectake   |   Alle priser er inklusiv moms og fragt

             Forsendelsesinformationer:Vi afsender din ordre samme dag, som du bestiller den, hvis: