Polyrattan havemøbler

Sort by
Pris
Kategorier
Farve
Material
 1. 6.679 kr
  UVP 8.965 kr.
  (90)
 2. 5.429 kr
  UVP 7.470 kr.
  (88)
 3. 1.769 kr
  UVP 2.985 kr.
  (81)
 4. 819 kr
  UVP 1.790 kr.
  (82)
 5. 1.109 kr
  UVP 2.240 kr.
  (82)
 6. 1.349 kr
  UVP 2.985 kr.
  (84)
 7. 1.089 kr
  UVP 2.760 kr.
  (93)

Polyrattan havemøbler: Forvandl din terrasse til en smart lounge

Når solen skinner, og temperaturen stiger, forvandler din terrasse sig til et hyggeligt friluftsrum: Rattan-møbler i afslappet lounge-stil indbyder til at opholde sig på terrassen og skaber de perfekte rammer for afslappede havefester med familie, naboer og kære venner. Vi fortæller dig, hvad du skal være opmærksom på, når du køber dine havemøbler i rattan.

Rattan eller polyrattan?

Rattan er et naturligt råstof, der udvindes fra stammen på den sydasiatiske rattanpalme. Kunstfærdigt flettede rattan-møbler øser ud af deres sydlandske charme, har et let skin og virker fine og stilfulde. Samtidig er havemøbler i ægte rattan yderst lette og stabile. Materialet kan dog ikke tåle fugt, hvorfor havemøbelsæt i naturlig rattan altid skal stå i læ for at beskytte dem mod regn- og henfaldsskader.

Havemøbler i polyrattan er mere modstandsdygtige: Det drejer sig her om flettet kunststof, der ligner naturligt rattan i udseende. Ud over det tiltalende design har rattan havemøbler mange flere fordele: Det anvendte materiale polyethylen er let at gøre rent, er vejrbestandigt, vinterfast, meget holdbart og 100 % genanvendeligt. Derfor egner det sig rigtig godt til udendørsbrug. Af denne grund fremstilles rattan-møbler til haven som regel i slidstærkt polyrattan.

Den perfekte kombination: Rattan-møbler er både robuste og behagelige

Rattan-møbler har en rigtig høj siddekomfort på grund af deres bløde fletværk, der giver efter. Under den behagelige overflade gemmer der sig for det meste et korrosionsbestandigt stel i pulverlakeret aluminium, der sikrer en stabil stilling. Vidste du: Fletværk i polyrattan på samme måde som havemøbler i naturlig rattan bliver lavet i hånden. Både flettede snore lavet af flade fibre og af runde rør kan bruges til det - på den måde opstår der rattan-møbler med fuldkommen forskelligt udseende og haptik.

En yderligere fordel ved polyrattan frem for naturlig rattan: De robuste kunststoffibre kan indfarves, mens de bliver forarbejdet. Havemøbelsæt i rattan findes i mange populære farver som antracit, sort eller beige. Takket være polyrattan-møblernes UV-resistens falmer stole, sofaer og borde ikke, selv ved kraftig solindstråling beholder de deres farve og form. Herudover trodser havemøbler i polyrattan i god kvalitet uden problemer både vind og vejr: Materialet er vandtæt, så regndråber perler ganske enkelt bare af overfladen.

Havemøbler med lounge-stemning

Udendørsegnede hynder på havemøblernes fletværk giver ekstra komfort og skaber en hyggelig lounge-stemning på din terrasse. På grund af deres modstandsdygtige betræk og vejrbestandige materiale kommer hynderne også uskadt igennem sommerregnen og skal ikke hentes ind i huset, lige så snart den første regndråbe falder på loungemøblerne. Der findes lounge havemøbler i mange forskellige farver, mønstre og designs, så du kan skabe en personlig atmosfære i din have.

Hvordan rengører man polyrattan havemøbler?

Havemøbler i polyrattan finder man ofte på udendørsarealerne uden for restauranter, men oftere og oftere også i private haver. Grunden til det er indlysende: De stilfulde havemøbler er vedligeholdelsesfrie og temperaturbestandige, vejrbestandige, har en lang levetid og er lette at rengøre. Groft snavs kan du bare sprøjte væk med haveslangen, mens mindre pletter vaskes væk med en blød klud eller en børste og lidt sæbevand.

Der findes også kunststofrengøringmidler, der egner sig særligt godt til pleje af havemøbler af polyrattan: Put det på en svamp og tør dine møbler af med det. Alternativt kan du også sprøjte specialrengøringsmidlet direkte på dine rattan-møbler og lade det virke kort. Skyld efter med rent vand for at fjerne eventuelle rester af rengøringsmidlet. Ved at bruge dette særlige rengøringsmiddel kan du uden problemer fjerne ikke bare pletter fra solcreme, is eller efterladenskaber fra fugle, men du forlænger også rattan-møblernes levetid. Rengøringsmidlet egner sig særligt godt til rensning af materialet og styrker hertil beskyttelsen mod UV-stråling og andre vejrpåvirkninger.

Hvor skal man gøre af polyrattanmøblerne om vinteren?

På grund af deres vejrbestandige egenskaber kan rattan-møbler stå udenfor hele året. Hvis man har mulighed for det, bør man dog opbevare sine havemøbler i kælderen eller i garagen om vinteren. Hvis rattan-møblerne af pladsmæssige årsager er nødt til at blive på terrassen om vinteren, bør du dække dem af med et overtræk til havemøblerne i en tilstrækkelig stor størrelse. På den måde er dine havemøbler beskyttet mod vejr- og UV-påvirkninger og forbliver rene til de skal bruges igen næste år.

Loungesæt eller bord- og stolearrangement: Find dine nye polyrattan havemøbler til haven

Vores udvalg af smarte loungemøbler i rattan til haven er stort. Især kurvestole i rattan til udestuen eller terrassen er populære: De findes i lyse, naturfarvede nuancer, men også i mørkere og mere brunlige nuancer. Ofte sættes flere enkeltdele sammen til store sofamiljøer i flere moduler og med et touch af lounge - fx to rattan-stole, en sofa og et bord. De indbyder til hyggeligt samvær og passer perfekt til at kunne nyde en sommerlig cocktail eller en iskaffe i det fri.

Hos tectake finder du et bredt udvalg af polyrattan havemøbler som inkluderer loungesæt, solsenge, polyrattan solvogne, havestole, haveborde og meget mere.

Hvis man gerne vil spise udenfor regelmæssigt, så bør man overveje at købe et bord- og stolearrangement i rattan: Borde og stole er højere, så du kan sidde mere oprejst og nemt og bekvemt holde diverse løsslupne grillfester med en masse lækkerier fra grillen. Spisebordet er for det meste udstyret med en glasplade, og den ser ikke kun stilfuld ud, men skaber også en glat og lige overflade på bordet. Også i forhold til designet kan du få svært ved at bestemme dig: Klassiske rattan-møbler har lige, kantede former og fremstilles af flade fibre. Der findes dog også runde, buede rattan havemøbler med tykkere, runde fibre.