Hængekøjer

Sort by
Pris
Kategorier
Farve
Material
 1. 1.019 kr
  UVP
  (91)
 2. 1.589 kr
  UVP 2.985 kr.
  (86)
 3. 389 kr
  UVP 560 kr.
  (84)
 4. 379 kr
  UVP 635 kr.
  (84)
 5. 449 kr
  UVP 595 kr.
  (100)
 6. 199 kr
  UVP 295 kr.
  (89)
 7. 1.479 kr
  UVP 2.240 kr.
  (60)

Hæng komfortabelt i din nye hængekøje

Nyd sommeren i en let gyngende hængekøje på stel, en behagelig hængestol eller i en frit svingende hængekøje. Vidste du... Oprindeligt blev hængekøjer lavet af flettet bark eller sisal, men i dag bruges der forskellige vævede stoffer og kunststoffer i alverdens farver.

Nethængekøjer vs. stofhængekøjer

Traditionelle hængekøjer fremstilles af sammenflettede bomuldstråde. Disse såkaldte nethængekøjer har slet ingen knuder, er ekstremt stabile og åndbare og tilpasser sig kroppen helt optimalt. Stofhængekøjer består derimod af faste tekstiler. De har en bedre liggekomfort og en bedre varmeisolering. Disse modeller er derfor særligt populære i de lidt køligere egne. Stofhængekøjer fås med eller uden rundstokke: De gør liggefladen lige og gør din hængekøje til en perfekt liggestol. Grundlæggende er det sådan, at hængekøjer er lysægte, kan vaskes og er modstandsdygtige over for skimmel. Store dobbelthængekøjer har plads til to og indbyder til at putte sig i. Et indbygget tag over hængekøjen beskytter mod for stærk solindstråling og lejlighedsvise regndråber.

Hæng din hængekøje sikkert op

Hængekøjer hænges som regel op i to punkter. Du kan fx sætte dem fast i træer, på stabile loftsbjælker eller med særlige vægkroge. Men selvom du ikke har nogen egnede træer i din have, betyder det ikke, at du skal gå glip af den afslappede hængekøje-følelse i det fri. Der findes også praktiske stativer, som hængekøjerne kan hænges ind i: Vælg mellem hængekøjestativer, der sættes fast i jorden med reb og pløkker eller et hængekøjestativ med en u-formet basis. I øvrigt: Den optimale højde for hængekøjen er den halve afstand mellem de to ophængspunkter. Hængekøjen skal have et relativt stort fald, så du kan slappe behageligt af i den. Dette gælder særligt for modellerne uden rundstok.