Ønskeliste

Sandkasser

Filter
Farvegruppe
  1. beigeblåbrunfarvetgennemsigtiggrågrøngulguldhvidlillalyserødorangerødsortsølv
Materiale

Sjov og leg i sandkasse

Hvad enten det er i haven, på terrassen eller i baggården: Man kan næsten altid finde en god plads til en sandkasse. En ideel placering til en sandkasse er et sted, hvor der er rent og læ. Hvis du ikke har nogen skyggeplads til rådighed, bør du vælge en overdækket sandkasse eller stille en parasol ved siden af.

Sandkasserne findes som kvalitetslegehuse i træ, men også som små sandmuslinger i kunststof. En sandkasse med fast bund og afdække kan i høj grad anbefales, så der ikke er nogen skadedyr, der bygger rede i sandet.

Du bør fylde jeres sandkasse med det særlige TÜV-certificerede legesand, hvor sandkornene ikke er mere end 0,5 til 2 millimeter store. Vigtigt: Lad aldrig små børn lege i sandet uden opsyn.

© TecTake   |   Alle priser er inklusiv moms og fragt

Forsendelsesinformationer:

Vi sender gratis til hele Danmark.

NB I øjeblikket har vi desværre kun gratis fragt i Danmark. Det betyder, at levering til Færøerne, Grønland eller internationalt i øjeblikket koster ekstra.

Levering

Efter at have modtaget din fulde betaling, vil ordren blive behandlet, og ordren afsendes. Så snart din ordre er blevet afsendt, vil du modtage en forsendelsesbekræftelsesemail fra os. Denne email indeholder flere oplysninger om, hvordan du kan Track&Trace din ordre. Leveringen vil normalt ske indenfor 3 - 5 arbejdsdage. Ved afsendelse af flere pakker, kan det af logistiske årsager ske, at ikke alle dine pakker leveres samtidigt.

Vi sender din vare samme dag som du bestiller den, hvis:

- vi modtager din betaling inden kl. 12:00 (Mandag til Fredag med undtagelse af helligdage).
- du betaler med en ”straks” betalingsmetode (PayPal, Dankort/kreditkort) eller ved efterkrav.
- varen er på lager.