Have & Gør det selv

Vis som Gitter Liste
Sorter efter
polyrattan Havesofa Kreta med overtræk
Så lavt som 7.255,00 kr.
Dobbelt læhegn i aluminium og polyester
Så lavt som 1.019,00 kr.
Strandkurv med polstring med overtræk
Så lavt som 2.159,00 kr.
6 Monteringsstøtter
Så lavt som 569,00 kr.
Klassisk havebænk i træ 119,5x 62x83cm
489,00 kr.
8x LED lampe med bevægelsessensor og solceller
945,00 kr.
Havestol med vejrbestandigt bord
Så lavt som 1.045,00 kr.
Solseng Aurelie aluminium, justerbart ryglæn
Så lavt som 479,00 kr.
Havesprøjte 16L
389,00 kr.
Hængekøje Eden
Så lavt som 409,00 kr.
Værkstedspresse 12 tons
1.479,00 kr.
Partytelt med 8 sider 9x3 m.
Så lavt som 1.389,00 kr.

Alt til huset og haven; Hvad handymen og hobbygartnere i virkeligheden har brug for

Findes der noget dejligere end at slappe af i haven? Skab dit helt eget personlige paradis og und dig selv noget velfortjent ro der. I vores online-butik finder du et stort udvalg af behagelige kvalitets havemøbler, fx solvogne, havestole, hængekøjer og havebænke. Nu er der ikke længere noget, der kan stå i vejen for en afslappende kaffesludder på terrassen eller en energigivende omgang solbadning i det grønne.

Have- og planteartikler til din grønne oase

Attention, hobbygartnere! I vores online-butik finder du alt det, du har brug for til at skabe dit eget lille refugium i haven, fx drivhuse, plantetrapper, havebroer, haveslanger og sidemarkiser til afskærmning. For at dine planter vokser i den helt rigtige form og blomstrer frodigt kan vi også tilbyde dig formskønne rosenbuer, kvalitetshækkeklippere og organisk plantegødning. Om sommeren forvandler en swimmingpool, som i øvrigt er let at sætte op, din have til et friluftsbad - og det er ikke kun børnene, der synes, det er sjovt!

Få gang i grillen

En sprød steak, lækre grillpølser og sunde grøntsagsspyd: Når der grilles, er der noget for enhver smag. Vil du forvandle haven til et luksuriøst udekøkken? Grillmestrene finder et stort udvalg af robuste kuglegrill, briketter, grillbestik og røgeovne hos os. Herudover har vi også praktisk tilbehør som burgerpressere.

Alt inden for værksted

Ikke kun til haven, er der brug for det rette udstyr. Et fuldt udstyret værksted er enhver handymans drøm. Vi hjælper dig med at opfylde din drøm og kan fx tilbyde stabile arbejdsbænke, træbukke, skruestikkere, rullestilladser, reoler og arbejdsborde. Du kan naturligvis også finde det nødvendige værktøj i vores online-butik - vi har alt lige fra crimptænger til rørestave og velassorterede værktøjskasser. Praktiske små hjælpere som fejemaskiner, overfræsere, pladeløftere, slibesæt og hydrauliske værkstedskraner gør dit arbejde lettere.