Læsejl & Læskærme

Sort by
Pris
Kategorier
Farve
Material
 1. 659 kr
  UVP 820 kr.
  (89)
 2. 1.279 kr
  UVP 1.490 kr.
  (76)
 3. 239 kr
  UVP 370 kr.
  (93)
 4. 229 kr
  UVP 335 kr.
  (93)
 5. 199 kr
  UVP 295 kr.
  (96)

Nysgerrige naboer har ikke en chance - takket være et læsejl til haven

Uanset om det skal bruges til at skærme af for vinden eller solen eller til at bevare en vis privatsfære: Et læhegn på terrassen, altanen eller i haven kan varetage mange forskellige opgaver og gøre dit ude-areal til en ægte feel good-oase.

Søger du afskærmning, kan du vælge imellem stabile og fleksible sidemarkiser og vindafskærmninger, der alt efter behov hurtigt kan rulles ud og sammen igen. Denne variant giver frem for alt mening, hvis afskærmningen kun bliver brugt en gang imellem. Derudover findes der læhegn i træ eller metal samt gabionsvægge og afskærmningshække med ægte eller kunstige planter.

Hvad er et læhegn?

Et læhegn har til formål at afskærme terrassen, altanen eller haven fra sol, vind og nysgerrige blikke. Afskærmning kommer i forskellige afskygninger, eksempelvis læsejl med udtræk, også kaldet sidemarkiser. Disse kommer typisk med fod eller fødder og fås i forskellige højder, så du kan få afskærmet tilstrækkeligt uden at tage mere end nødvendigt af udsynet. Ydermere fås læsejl til altanen, som typisk er et mindre sejl, der kan monteres, så naboaltanerne ikke forstyrrer. Søger I skygge i sommerens solrige timer, kan man med fordel vælge et solsejl, som typisk er tre- eller firkantet og monteres med pæle eller mellem hus og stakit.

Hvad koster et læhegn?

Et læhegn kan være uundværligt for en hyggelig atmosfære på terrassen eller i haven, men af den grund behøver det ikke koste spidsen af en jetjager. Vigtigst af alt er, at læseglet er gjort i vejrbestandige materialer, altså materialer, som kan tåle at stå ude både, når I selv er ude og når vejret hellere byder os indenfor. Her anbefaler vi eksempelvis aluminium og polyester.

Nyd de uforstyrrede stunder i din have uden nysgerrige blikke fra naboer og forbipasserende og skærm din terrasse af med et læsejl.