Ønskeliste

Monitorholdere

Filter
Farvegruppe
  1. beigeblåbrunfarvetgennemsigtiggrågrøngulguldhvidlillalyserødorangerødsortsølv
Materiale

Fleksibel montering af din skærm: Skærm- og tabletholder

Store skærme egner sig godt til alle dem, der dagligt arbejder ved en computer eller til dem, der godt kan lide at spille computerspil. Store skærme har dog en afgørende ulempe: De har brug for meget plads, og arbejdsfladen på skrivebordet bliver væsentligt mindre, hvis der skal stå en skærm der.

Praktiske skærm- og tabletholdere løser problemet: Der findes forskellige former for skærmholdere og vægholdere, som kan drejes, kippes og trækkes hen til sig. Derudover finder der drejelige bordholdere og bordklemmer til skærme.

Mens vægholdere for det meste sættes fast med rawlplugs og skruer, er det som regel ikke nødvendigt at bore med bordholdere. De sættes ganske enkelt fast med en justeringsskrue. Et ekstra tip: Der kan sættes to skærme parallelt fast i en dual monitor-bordholder.

© TecTake   |   Alle priser er inklusiv moms og fragt

Forsendelsesinformationer:

Vi sender gratis til hele Danmark.

NB I øjeblikket har vi desværre kun gratis fragt i Danmark. Det betyder, at levering til Færøerne, Grønland eller internationalt i øjeblikket koster ekstra.

Levering

Efter at have modtaget din fulde betaling, vil ordren blive behandlet, og ordren afsendes. Så snart din ordre er blevet afsendt, vil du modtage en forsendelsesbekræftelsesemail fra os. Denne email indeholder flere oplysninger om, hvordan du kan Track&Trace din ordre. Leveringen vil normalt ske indenfor 3 - 5 arbejdsdage. Ved afsendelse af flere pakker, kan det af logistiske årsager ske, at ikke alle dine pakker leveres samtidigt.

Vi sender din vare samme dag som du bestiller den, hvis:

- vi modtager din betaling inden kl. 12:00 (Mandag til Fredag med undtagelse af helligdage).
- du betaler med en ”straks” betalingsmetode (PayPal, Dankort/kreditkort) eller ved efterkrav.
- varen er på lager.